Cum în realitate poți să atragi bărbatul perfect: 5 sfaturi de la psihologul Mihail Labkosvky!

Mulţi experţi în relaţii apelează anume la ajutorul biologiei atunci când vine vorba de atracţie. Majoritatea au încercat să determine acel standart al frumuseţii sublime. Totul fără rost, din moment ce toate tipurile de femei ajung să fie iubite.

Cu toate astea, sunt câteva momente esenţiale care atrag atenţia unui bărbat. Iată care sunt ele în viziunea psihologului Mihail Labkovsky:

1. Deschiderea către cunoştinţă

Oare care bărbat va găsi în sine dorinţa şi puterea de a se apropia de o femeie cu o privire rece, ba chiar respingătoare.

Multe femei nu cunosc cum ar trebuie să se comporte în situaţiile în care un bărbat se apropie pentru o eventuală comunicare. Important e să ai o mimică primitoare.

2. Lipsa de probleme

Multe femei sunt convinse că menirea unui bărbat este de a le scuti de suferinţe.

El este răspunsul la toate problemele financiare şi sociale. Dar un bărbat nu vrea să vadă în femeia de alături o victimă sau un rebus ce trebuie rezolvat.

3. Siguranța în propriile forţe

O persoană fără încredere rareori poate fi considerată atractivă, asta se referă atât la femei, cât şi la bărbaţi.

Desigur, mulţi oameni sunt timzi la începutul relaţiei, dar acest lucru trebuie să se amelioreze cu timpul. Dacă asta nu se întâmplă este o vorba de o problema psihologică, care poate fi rezolvată cu multă voinţă.

4. Forţa şi independenţa

Majoritatea cred că bărbaţii preferă femei slabe şi neajutorate. În realitate, lucrurile stau altfel. Fără doar şi poate, un bărbat are nevoie să se simtă puternic şi important în relaţie, dar asta nu înseamnă că el trebuie să ducă răspundere de orice.

5. Şi cel mai importat…

Încă din copilărie, fiecare bărbat care are/a avut o mamă, tinde să caute trăsături asemănătoare cu ea în orice femeie. Aici ne referim atât la caracteristicele de ordin fiziologic, cât şi de însuşirile morale.

Fără dubii, oricare bărbat va aprecia grija oferită, sinceritatea şi iubirea.

Sursa :