Cum îl provoci pe un bărbat să fie nebun după tine (potrivit bărbaților)

Femeile care au o viață independentă sunt mult mai atractive pentru un bărbat. Bărbații repede se plictisesc de femeile care foarte ușor cedează în fața lor și atunci și ei renunță la fel de ușor. Femeile tind să flirteze și aceste câteva sfaturi te vor ajuta să știi să flirtezi frumos, să faci în așa fel ca bărbatul pe care îl iubești să te dorească cu adevărat.

1. Trăiește viața.

Probabil acest sfat este unul controversat și nu foarte evident pentru toată lumea. Nu orice femeie înțelege cum o poate ajuta acest sfat. Dar dacă ai o viață interesantă, plină de evenimente care nu depind de prezența unui bărbat în ea, atunci devii incredibil de atrăgătoare.

Pot fi niște lucruri simple cum ar fi un hobby, întâlnirile cu prietenii, practicarea unui sport preferat. Nu trebuie să fie ceva ce neapărat să împărtășești cu un bărbat, dar trebuie să fie ceva care să-ți aducă plăcere. Viața ta este importantă din mai multe motive. Trebuie să arăți bărbatului din viața ta că îți este drag, dar, în același timp trebuie să-l faci să înțeleagă că nu este singurul care te face fericită.

Anume în acest caz el va începe să te respecte. Dacă îl vei lăsa să vadă că ești gata să renunți la viața ta obișnuită pentru el, își va da seama rapid că nu mai trebuie să lupte pentru tine. Nu mai trebuie să depună eforturi pentru a-ți câștiga dragostea. Așa va ajunge să-și piardă interesul pentru tine. Femeile cu propria viață par mult mai interesante și mai atractive pentru un bărbat.

2. Iubește-te pe sine.

Nu trebuie să cunoști psihologie sau să înveți reguli spirituale ca să înțelegi importanța acestui fapt. Cum poți să atragi un bărbat și să-l iubești dacă nu te iubești pe tine mai întâi? Cu atât mai mult dacă nu știi cum să-ți accepți neajunsurile. Dacă încă nu te-ai acceptat pe deplin, există mai multe modalități să faci acest lucru: mergi la sală, îți schimbi îmbrăcămintea, îți faci o coafură nouă, ții cont de latura spirituală. Singura modalitate de a deveni mai încrezătoare este prin practică

3. Distrează-te.

Apreciem simțul umorului la cineva. Același lucru este valabil și pentru tine: distrează-te, fii nostimă, râde și glumește. Desigur, un bărbat apreciază la o femeie nu doar calitatea de a se distra. Dar asta deloc nu neagă faptul că lipsa de rigiditate la o femeie o face pe aceasta atractivă.

Dacă bărbatul din viața ta va observa că te plictisești și nu ești interesată de comunicarea cu el, își va pierde atracția față de tine foarte repede. Dar dacă vei păstra o doză de umor în conversația voastră, și el, la rândul lui, va continua să te amuze. La urma urmei, ce rost are să stai cu un bărbat cu care te simți tristă și plictisită?

4. Transformă interacțiunea într-un joc

Capacitatea de a flirta este foarte bună pentru a atrage un bărbat. Flirtul niciodată nu a împiedicat vreun bărbat să ascundă emoțiile și pasiunea pentru femeia pe care o place. Dacă vei învăța să-l tachinezi ușor, atunci el pentru tine va deveni mai mult decât un simplu prieten.

Poți face glume despre echipa lui de fotbal preferată, despre obiceiurile sale amuzante. Desigur nu trebuie să fii sau să arăți serioasă în legătură cu acest lucru, altfel te poate înțelege greșit. Principalul este să fii atentă la reacția sa. Orice conversație cu un bărbat poate fi adusă în direcția dorită dacă utilizezi tehnicile corecte de flirt.