Cum îl provoci pe un bărbat să fie gelos și să se gândească numai la tine

Nu e vorba despre acea gelozie bolnăvicioasă, despre un fel de a fi obsesiv, despre un comportament axat pe gesturi cuceritoare. Refuzi să forțezi lucrurile, alegi să te concentrezi pe propria lume și să descoperi în interiorul tău motive de recunoștință.

Este felul în care îl provoci să vrea mai mult de la povestea voastră, să treacă dincolo de superficial, să se conecteze emoțional, să-și imagineze o relație cu tine, să se gândească la tine. Fără a denatura realitatea, fără a pune presiune.

Cuvintele pe care le spui pot trezi o anumită emoție, gesturile pe care le faci pot apropia într-un mod natural, felul în care îți deschizi sufletul poate convinge. Te asiguri că atașamentul său nu este toxic, că intențiile sale nu sunt egoiste.

El poate fi cucerit de viața frumoasă pe care o trăiești, fascinat de valorile pe care le îmbrățișezi, determinat să îți demonstreze că-i pasă și te vrea aproape. Îți respectă libertatea, te admiră pentru visurile pe care le ai, pentru felul în care nu renunți ușor.

Nu renunți la tine, pentru a-l impresiona. Dimpotrivă, continui să te descoperi, să îți înțelegi emoțiile, să trăiești experiențe frumoase, să cauți răspunsuri. Îl provoci să fie mai bun, mai asumat, mai conștient, mai implicat.

Lași loc pentru acel suspans, pentru cuvinte care încă nu au fost spuse și experiențe care încă nu au fost trăite. Lași loc pentru o interacțiune sinceră, fără a uita de propria demnitate, de acele limite sănătoase, de propria lume.

Alegi optimismul și recunoștința în locul pretențiilor și emoțiilor negative

Alege să vezi frumosul în fiecare moment, să te detașezi de acele energii grele, să-i permiți să te cunoască cu adevărat, fără măști și dincolo de aparențe. Va fi afectuos pentru că îți va admira comportamentul și se va regăsi în lumea ta.

Nu renunța la tine, la acea poveste frumoasă pe care ai construit-o până să-l cunoști, la oamenii dragi care contează, la scopurile importante. Atunci nici el nu va renunța la dorința de a-ți fi aproape, știind cât de magică îți este lumea.

Gelozia lui nu va înlocui afecțiunea și dorul. Dimpotrivă, va fi un punct de început pentru gesturi firești, pentru un comportament demn, pentru dovezi de încredere. Va căuta să empatizeze, va fi recunoscător pentru că te are aproape.

Ești sinceră și nu ascunzi nimic, ești autentică și nu te prefaci, ești corectă și nu vrei să-l schimbi. Este felul în care anulezi orice bariere și construiești între voi energii pozitive. El devine gelos pe fiecare clipă în care este departe de tine.

Devine și mai motivat să lupte pentru iubirea și afecțiunea ta. Universul tău magic îl inspiră, îl fascinează, îl cucerește de fiecare dată. Optimismul și bunătatea sufletului tău îl conving că ești persoana potrivită, femeia inimii lui.

Lasă loc pentru o apropiere sinceră, fără a uita de tine. Lasă loc pentru o poveste a voastră, fără a te detașa de propria lume.

© De Vorbă cu TineNu