Cum îl poți ajuta să te vadă mai mult decât o prietenă? Iată 10 sfaturi bune de tot!

Poate că băiatul care ți-a plăcut este interesat la moment doar de prietenie. Sau poate sunteți prieteni de mult timp, dar abia acum ai început să-l privești cu alți ochi.

Indiferent de situație, se pare că el nu va face un pas concret, iar ție îți este frică să pui capăt unei prietenii atât de frumoase dacă îi dezvălui sentimentele. Dar, totuși, există câteva moduri prin care-l poți provoca să te vadă mai mult decât o simplă prietenă:

1. Încetează să te mai comporți ca unul din amicii lui

Dacă vă uitați împreună la fotbal, vă distrați împreună, glumiți incorect și, în general, te comporți ca unul din prietenii lui de gen masculin, în mod inconștient te asociază cu ei. Despre ce fel de atracție poate fi vorba? Nu uita că mai întâi de toate ești fată!

2. Nu te comporta ca sora lui mai mică

Dacă te tratează ca pe o fetiță naivă pe care trebuie s-o protejeze, atunci este aproape garantat că nu-l vei atrage.

3. Și nu te comporta nici ca mama lui

Are deja o mamă, nu mai are nevoie și de instrucțiile tale. Majoritatea bărbaților urăsc să li se spună cum trebuie să vorbească sau să acționeze.

4. Nu-i spune toate detaliile despre tine

Păstrează un pic de mister, pentru a-l putea atrage. Cel mai frumos și interesant într-o relație este să-l cunoști pe cel de alături. Asigură-te că nu știe totul despre tine.

5. Nu-l lăsa să-ți ceară părerea despre alte fete

Nu poți fi cea la care vine pentru a se plânge de relațiile personale. În caz contrar, nu te va vedea niciodată ca pe o potențială iubită.

6. Acordă mai multă atenție aspectului tău fizic

Nu trebuie să-ți schimbi look-ul în totalitate. Trebuie să rămâi tu însăți și să te simți confortabil, dar puțin machiaj și mai multe minute acordate coafurii tale îți vor face doar bine.

7. Uită de gelozie

Dacă se vede cu alte fete, crizele de gelozie doar vor înrăutăți situația. Dacă va simți că te comporți ciudat, își poate da seama de sentimentele tale și cel mai probabil că nu-și dorește o prietenă geloasă.

8. Începe cu un flirt ușor

Dacă-ți dorești să te privească mai mult decât o simplă prietenă, schimbă limbajul corpului tău. Privește-l în ochi, așează-te mai aproape de el, atinge-l ușor când este cazul.

9. Arată-ți interesul față de el

Adresează-i întrebări. Amintește-ți evenimente din viața lui și întreabă-l cum a reușit să treacă peste. Încearcă să vorbești față în față când vă plimbați. Poți să te apropii de el, fără prea mult interes.

10. Propune-i să faceți ceva împreună

Ai putea veni cu propunerea de a face ceva împreună, fără ca el s-o perceapă ca pe o întâlnire. Puteți merge la un film la care nu ai cu cine merge. Găsește un lucru pe care-l poți face doar cu el, pentru că nimeni altcineva nu este de acord. Deci, fă să arate absolut accidental.

Sursa :