Cum femeile trec peste despărțiri dureroase, potrivit semnului zodiacal

Cineva se îneacă în lacrimi, cineva își deschide inima în fața unei noi iubiri, iar altcineva se distrează fără oprire. Cum femeile trec peste despărțiri dureroase, potrivit semnului zodiacal.

Berbec

Te arunci cu capul într-o nouă relație cu o persoană care nu ți se potrivește deloc, doar ca să nu mai fii singură și ca să-ți faci fostul gelos.

Taur

În primele câteva luni după despărțire, te-ai înecat în lacrimi, ai vizionat doar filme triste și ai ascultat melodii care te făceau să te gândești doar la fostul. Cu toți cei din jurul tău ai vorbit doar despre el. O bună perioadă el a fost singurul la care te puteai gândi, până când sufletul tău a început încet să se vindece.

Gemeni

Ai început să flirtezi cu toți cei care au arătat un oarecare interes față de tine. Ai sperat că, cu cât mai multă atenție vei avea, cu atât mai ușor vei putea trece peste despărțirea de persoana dragă.

Rac

Te-ai închis în casă și ai încetat să mai ieși cu prietenii, ai încetat să mai răspunzi la telefon. Dar, ce e mai rău, ai încetat să mai ai grijă de tine. O mare parte din timp o petreci în pat și ai ieșit doar atunci când a trebuit să mergi la serviciu.

Leu

L-ai urmărit pe el și pe toți ai lui pe toate rețelele de socializare. De fiecare dată când fostul a postat o poză cu altcineva, ai încercat să afli toate detaliile despre acea persoană. Gelozia ta a devenit incontrolabilă. Ai început să te compari cu fiecare fată care s-a întâlnit fostul după despărțirea cu tine.

Fecioară

După o despărțire, te dedici complet muncii tale. Pur și simplu încetezi să te concentrezi pe îndeplinirea dorințelor, a viselor tale. Te distragi de la toate problemele, pretinzând că ești ocupată. Îți petreci cea mai mare parte a timpului la birou, chiar dacă nici nu ești plătită pentru orele suplimentare.

Balanță

Te-ai despărțit de curând, dar ai încercat să strălucești din nou. Ai început să ai mai multă grijă de sănătatea ta fizică și mentală, ai încercat să înțelegi ce anume te face fericită. Ți-ai propus obiectivul de a demonstra că poți fi fericită și fără el. Și îți reușește perfect.

Scorpion

Ai început să călătorești. Ai văzut aproape întreaga lume, doar numai nu orașul în care ați petrecut cele mai frumoase clipe în doi. Nu ai putut să riști cu amintirile.

Săgetător

Ai început să te distrezi fără oprire. În fiecare seară ai mers la petreceri și ai descoperit care sunt cele mai bune baruri din oraș. Ai vrut să te detașezi de tot și de toate și să te înconjori de lume nouă. Ai sperat că fericirea lor va deveni și fericirea ta.

Capricorn

Te-ai închis în sine. Ai jurat ca niciodată să nu te mai implici într-o relație, pentru că ai suferit prea mult din cauza celui care ți-a jurat iubire veșnică. Ai îndepărtat de la tine pe toți cei care au încercat să-ți demonstreze sentimentele lor față de tine, pentru că ți-a fost frică că orice sentiment reciproc îți va aduce doar suferință.

Vărsător

După despărțirea de cel drag, te-ai atașat de tot ce ai crezut că te va face să-l uiți cât mai repede: filme noi, un nou hobby, schimbarea locului de muncă. Aceste atașări te-au făcut să nu te mai gândești la problemele personale, cel puțin pentru un timp. Toate acestea te-au ajutat să fugi de cele mai rele frici și sentimente.

Pești

Ai început să încerci să rezolvi problemele prietenilor. Ai făcut tot posibilul ca să ai grijă de prieteni și de cei dragi, doar că ai uitat de propria persoană. Problemele altora te-au făcut să te detașezi de ale tale și ai crezut că așa e cel mai bine.