Cum este să te desparți de jumătatea ta karmică

Nu există relație care să fie asigurată pe deplin. Nu știi niciodată dacă vei fi sau nu până la sfârșitul vieții cu cel care astăzi crezi că este jumătatea ta. Ne dorim să avem o relație fericită, de lungă durată cu partenerul de care ne-am îndrăgostit la nebunie, dar nu întotdeauna ne este sortit să se întâmple așa.

Există unele momente când viața îți dă cea mai dură lovitură, mai ales, atunci când nici nu te aștepți. Te desparți de omul care știai și simțeai că este parte din tine. Ce se întâmplă atunci, de fapt, în interiorul tău? Ce gânduri și emoții te frământă?

1. Simți un gol în interior

Te-ai obișnuit să adormi și să te trezești alături de omul iubit. Iar atunci când acesta dispare din viața ta, rămâne un loc gol în interiorul tău, un vid cu care trebuie să te obișnuiești, chiar dacă nu vrei. Nu ai vrut să se întâmple asta, dar s-a întâmplat.

Acum trebuie să înveți ce să faci cu toată libertatea care a apărut brusc în viața ta. Cum să mergi mai departe, când îți imaginai viitorul doar cu acest om. Doar în timp vei putea accepta această realitate, chiar dacă te va durea.

2. Înveți multe lecții

După fiecare lovitură pe care ți-o dă viața, trebuie să te ridici de jos, indiferent de orice. Fiecare greutate prin care îți este sortit să treci vine cu o lecție de viață pe care trebuie să o înveți, altfel degeaba mai trăiești.

După o despărțire, înveți să fii mai puternică, mai înțeleaptă. Știi că nu voiai ca această relație să devină lecție, nici acest om să devină o amintire. Dar acceptarea este parte din viață, din merge mai departe cu recunoștință.

3. Faci pace cu tine însăți

Dacă nu vei face pace cu tine însăți, nu-ți vei afla liniștea sufletească niciodată. Analizează tot ceea ce ți se întâmplă, fii atentă la toate stările prin care treci, învață să te bucuri de fiecare moment frumos din viața ta.

Acceptă tot ceea ce ți se întâmplă. Construiește o conexiune între trup și minte și lasă-ți sufletul să-și găsească liniștea chiar și în cele mai simple și banale lucruri. Chiar și atunci când te doare, chiar și atunci când știi că el nu va mai fi alături.

4. Știi că dacă e să fiți împreună – veți fi

Oamenii predestinați să fie împreună se caută și se găsesc. Știi acest lucru și înțelegi că dacă el a plecat din viața ta, este doar pentru a face loc acelei persoane, care va juca rolul principal pentru tine.

Însă uneori este nevoie de puțină îndepărtare, pentru a te apropia pentru totdeauna de un om. Dacă soarta vă va uni drumurile într-un moment anume, înseamnă că așa a fost să fie.

5. Îl vei purta mereu în suflet

Indiferent dacă veți fi sau nu împreună, el pentru tine va rămâne o persoană importantă pentru totdeauna și în sufletul tău mereu vei păstra un loc special pentru acest om. Înseamnă că a fost acea persoană care te-a făcut fericită, care ți-a schimbat viața.

A jucat un rol important în destinul tău și nu ai cum să îl uiți atât de repede.

© De Vorbă cu Tine