Cum este femeia, pe care merită să o alegi pentru toată viața

Există așa femei, care vin în viața unui bărbat ca o rază de soare, luminând tot ce a fost întuneric și trist. Ele vor umple cu energie viața și sufletul său, motivându-l să creadă din nou, să lupte, să construiască, să vrea mai mult.

Ea este femeia creatoare, sinceră și frumoasă la suflet, cu intenții curate. A suferit în trecut, a cunoscut ce este durerea, sau poate pur și simplu se pricepe să citească inimile oamenilor. Cert este că bunătatea ei este molipsitoare.

Ei nu îi este rușine de propria persoană. Are demnitate și curaj, trezește admirație și recunoștință prin felul ei de a fi. Ea știe ce vrea de la viață, de la partener, de la această lume. Lucrurile pentru ea stau atât de simplu, aducând claritate și în viața unui bărbat.

Ea nu poate minți. Cel puțin atunci când este nevoie de adevăr, când stă de vorbă cu omul ei drag, când există momente de sinceritate. Ar fi peste valorile ei. Scopul ei într-o relație nu este interesul, ci cunoașterea reciprocă.

Lumea ei este multicoloră, cu experiențe și lecții, cu aventură și oameni frumoși. Ea nu va accepta oameni și locuri triste, doar pentru a umple un gol. Fiecare emoție, fiecare gând și privire are un rost, un sens în viața ei.

Iată de ce simpla ei prezență în viața unui bărbat va aduce culoare. Va aduce acea energie feminină, plină de inspirație și farmec. Cel mai important este că nu va face vreun efort în acest sens, pentru a impresiona sau a cuceri.

Așa este ea, așa este sufletul ei

El își va imagina întreaga viață alături de această femeie. O va vedea viitoarea soție, mamă a copiilor său, partener și cel mai bun prieten. Va fi sigur că nu va da greș, alegând curajul și înțelepciunea, alegând iubirea.

Ea poate iubi atât de mult. Nu caută motive de ceartă, nu are intenția să critice și să judece omul fără motiv. Preferă să se apropie de acest om și să-i cunoască sufletul. Să-i descopere adevăratele sale calități, să găsească similitudini.

Ea merită tot ce este mai bun. Știe acest lucru, iată de ce va fi selectivă cu oamenii. Îi va primi în inima ei doar pe cei curajoși, maturi emoțional, conștienți de valoarea timpului și a unei relații. Ea vrea alături un bărbat care să merite iubirea ei.

Alături de această femeie nu te plictisești niciodată. Mereu autentică, mereu gingașă și fermecătoare, transformă banalitatea vieții în momente creatoare. Fără a interpreta lucrurile, pur și simplu se bucură de ziua de azi.

Ea este optimistă, chiar și în momentele grele. Caută de fiecare dată soluții, nu se retrage la prima situație complicată. Știe că într-o relație e vorba despre doi oameni, două destine, două povești care numai împreună pot reuși.

Dacă ai întâlnit asemenea femeie, să știi că nu îți va fi ușor să o cucerești. Ai nevoie de curaj și de un fel de a fi special. Însă, din moment ce ai primit iubirea ei, vei fi cel mai fericit bărbat, pentru toată viața.

© De Vorbă cu Tine