Cum e să-ți întâlneşti bărbatul predestinat, după multe greșeli și relații eșuate

Atunci când îţi întilneşti omul predestinat, întreaga lume se întoarce pe dos. Pentru că nu erai obişnuită ca acel „el” să-ţi răspundă imediat la mesaje sau să te asculte atent când vorbeşti. Te miri până şi de lucruri mărunte: când el îţi deschide uşa sau te întâmpină înainte de întâlnire. Nu eşti obişnuită să fii privită atât de atent şi să auzi declaraţii de dragoste. Nu poţi să crezi cum cineva poate fi atât de direct, fără a ocoli subiectele la nesfârşit.

Şi cu toate că de la bun început simţi că el este diferit, eşti atentă în caz de orice eventualitate. Ai fost rănită deja şi nu vrei să repeţi greşelile trecutului. De aia nu te grăbeşti. Acţionezi cu precauţie.

Iar el nu e contra. El înţelege că ai nevoie de ceva timp, înainte de a-l crede. Știe că ai nevoie de câteva luni înainte de a împărţi patul cu el. Că ai nevoie de câţiva ani pentru a accepta că el e soarta ta.

În comparaţie cu alţi foşti, el nu îţi provoacă dubii şi griji în plus. El nu îţi reproşează atunci când discuţi cu prieteni bărbaţi. El niciodată nu îţi reproşează că porţi rochii prea scurte sau prea lungi.

Se comportă cu tine corect, se comportă cu tine așa cum meriţi.

Comportamentul lui revigorează, dar şi sperie puţin, pentru că tu erai obişnuită cu alt tip de atitudine. Erai deprinsă să aştepţi ore un răspus la mesaj şi să-ţi păstrezi emoţiile pentru tine. Te-ai adaptat la regulile relaţiilor contemporane.

El încalcă toate aceste „reguli”, iar tu nu ştii cum să reacţionezi. Oare trebuie să-ţi destăinui şi tu sentimentele? Trebuie să-i răspunzi la mesaje din start? Să fii tu însăţi?

Cu el e de parcă ai fi pentru prima dată într-o relaţie. Pentru prima dată ai încredere în cineva cu adevărat. Pentru prima oară eşti convinsă că ai putea să-ţi petreci viaţa alături de o persoană.

Atunci când îţi întâlneşti sortitul după o sumedenie de relaţii eșuate, începi să îl apreciezi cu adevărat. Deoarece cunoşti cât de greu e să dai de un băiat bun. Înţelegi cât de norocoasă eşti să fii într-o relaţie cu iubirea vieţii tale.

Nu vrei să schimbi nimic. Nu vrei să pierzi cel mai bun lucru ce ţi s-a întâmplat vreodată. Din acest motiv ai grijă să depui efortul maxim la rândul tău. El îţi oferă atât cât primeşte.

Atunci când ajungi cu cel pe care ţi l-a pregătit soarta, în final înţelegi ce înseamă să fii iubită. Ajungi să percepi iubirea în întreaga ei amploare. Din acest motiv nu te mai întrebi a doua oară dacă eşti cu omul potrivit. Ești fericită, simți fericirea.

Sursa :