Cum e să iubești o fată care s-a obișnuit să trăiască în singurătate

Nu este un lucru dificil și imposibil să trăiești singură. Dar, odată ce o persoană s-a obișnuit cu acest stil de viață, este mult mai greu să accepte pe cineva în viața sa.

O fată obișnuită să fie singură nu mai este ca celelalte. Zidurile pe care le-a construit în jurul său vor fi foarte greu de distrus. Aceste ziduri fac parte din lumea pe care ea a construit-o.

Nu sunt doar o modalitate de apărare împotriva amenințărilor externe. Sunt un element important al identității ei. Aceste  gesturi sunt o modalitate de a păstra spațiul pe care și l-a creat. Este o lume care îi aparține doar ei.

Unei fete care s-a obișnuit să trăiască singură îi va fi mult mai greu să găsească în sufletul său loc pentru altcineva. Ea mereu va crede că poate să trăiască singură. Ea va spune fraze de genul: „Pot să mă descurc singură, nu vă faceți griji” sau „Pot să o fac eu”.

În același timp, în cuvintele ei nu va exista minciună.

Cel mai probabil ea este cu adevărat o persoană care se poate descurca singură. Acest lucru nu înseamnă că nu are nevoie de cineva. Doar pentru că este capabilă să meargă singură pe calea vieții nu înseamnă că nu vrea să aibă pe cineva alături.

Viața trăită de una singură a provocată-o să devină mai independentă, mai sigură pe sine. Obiceiul de a fi responsabil doar pentru sine oferă un sentiment de siguranță, de protecție, de iubire de sine. În același timp, aduce și un sentiment de singurătate.

Această singurătate poate fi o stare plăcută, de care te poți bucura. De aceea nu este nimic surprinzător în faptul că bărbatul care a venit și a zguduit această lume provoacă disconfort.

Din acest motiv, la începutul unei relații, această fată are nevoie de timp pentru a-și regândi prioritățile. Un bărbat trebuie să se pregătească pentru faptul că ea se va apropia de el, apoi se va îndepărta din nou.

La început poate simți neîncredere și chiar teamă. Ea nu va ști dacă să permită sau nu cuiva să între în lumea ei și să devină parte a vieții ei, care până acum îi aparținea doar ei.

Prin urmare, dacă ești un bărbat îndrăgostit de o fată care a fost obișnuită să trăiască singură, trebuie să fii pregătit. Să-i spui că acum tu ești universul ei, că lumea ei va fi mai colorată alături de tine. Ia-o de mână de fiecare dată când îi va fi frică.