– Cum dezgheți inima unei femei? – O iubești!

Ai văzut vreodată o femeie iubită și nefericită? Nu cred. Așa cum nu cred că vei întâlni o femeie care suferă și spune că-i place starea asta. Vezi bine, atitudinea unei femei e conexă cu atitudinea celui de alături, dar și cu ceea ce trăiește într-un moment sau altul. Dacă ea e iubită, respectată, dacă poate avea încredere în omul de alături, atunci și dragostea ei crește, iar trecutul nu mai contează atât de mult. Și invers.

Te întrebi într-o zi cum poți să o faci fericită. Înțelegi că trecutul ei i-a adus multe cicatrici pe suflet. Înțelegi că nu mai crede în bărbați. Știi însă că dacă-ți reușește să o convingi să-și mai ofere o șansă, nimic nu va mai fi ca înainte. Tu o vezi diferit, tu știi că are un zâmbet special, că felul în care vorbește, sărută, susține, înțelege e unic. C-ai vrea să fii alături de ea o viață. Și atunci tot ce trebuie să faci e să o iubești. Sincer. Total. Cu adevărat.

Nu există un secret anume pentru a face o femeie să iubească din nou, poate mai puternic ca niciodată. Trebuie doar să fii alături. Să insiști chiar. Să demonstrezi că această nouă treaptă în viața ei merită tot efortul. Să nu fii ca ceilalți. Să iubești. Atât de mult să o iubești.

– Cum dezgheți inima unei femei? – O iubești!