Cum devii asemănător cu oamenii, cu care comunici

Poți gândi orice vrei despre tine, despre ceea ce simți, ce gândești. Dar acești oameni, cu care interacționezi cel mai des, ajung să te schimbe direct, inclusiv deile, gândurile și sentimentele tale.

Fiecare dintre noi își dorește să realizeze ceva mai mult în viața sa. Formarea conștientă a celui mai apropiat cerc al mediului care ne înconjoară este una dintre modalitățile de a schimba ceva în bine și de a crește.

Dacă vrei să fii cel care își schimbă viața, acordă atenție nu doar propriilor interese, dar și celor din jurul tău. Pentru o persoană, vorbirea a devenit o stare de manipulare, care ajută la schimbarea oamenilor cu o viteză extraordinară.

Fiecare persoană emite un număr imens de cuvinte care pot invada creierul altor persoane și îi schimbă totalmente comportamentul. S-ar putea să te consideri o persoană conștiincioasă și critică, însă dacă toată lumea din jurul tău înjură, s-ar putea să începi să înjuri și tu.

Dacă toată lumea bea, s-ar putea să începi să bei și tu. Dacă ceilalți din jurul tău încalcă regulile, vei face și tu același lucru.
Într-un final, devii media celor 5 persoane cu care comunici cel mai mult. Poți gândi orice vrei despre tine, dar acești oameni te vor schimba indirect

Îți vor schimba viziunile, ideile, gândurile.

Dacă cineva îți va spune că se descurcă greu cu banii, imediat vei începe să-ți faci griji că ești o persoană indiferentă, care trăiește bine, dar care nu este în stare să-i ajute pe cei care au nevoie. Sau dacă cineva îți va spune că este mai bine să cedezi, să lași de la tine, vei face acest lucru.

Ce ar trebui să faci cu acest lucru? Să scapi de toți cei care te trag în jos. Este suficient să te întrebi dacă vrei să fii ca cel care te sfătuiește ceva. Orice ar spune o persoană, anume ideile, gândurile, trăirile personale îl fac să devină cel care este.

Îl fac să se simtă așa cum se simte acum, îl aduc la starea de reușită sau nereușită în viață. Dacă vrei o altă viață, lasă alături de tine doar persoanele cu care te asemeni, de la care ai vrea să iei exemplu și să devii exact ca ele.