Cum corpul îți dă de înțeles că l-ai întâlnit anume pe el, omul tău!

Probabil ai visat la asta toată viața, spre asta ai tins mereu. Pe el l-ai căutat în toată mulțimea de bărbați. Uneori, crezi că toată viața nu este altceva decât încercări nereușite de a face cunoștință și de a rămâne cu dezamăgirile. Povestea cu „fluturii în stomac” a devenit un clișeu. Atunci când persoana aleasă de soartă apare la orizont, corpul nostru reacționează imediat la acest lucru. Ne transmite semnale evidente.

Mintea și inima nu fac încă conexiunea, dar corpul deja începe să ne dea de știre că anume El este cel predestinat. Corpul este primul care observă persoana pe care ai căutat-o toată viața. Dar cum arată aceste semnale? Cum știi când să fii atentă, să nu ratezi nimic? La început, nu vei observa practic nimic, fiindcă nu este o boală care să se manifeste cu simptome. Nu orice tip pe care îl vei întâlni sau pe care îl simpatizezi îți poate provoca asemenea reacții.

1. Ești mult mai optimistă

Începi să privești totul cu optimism și cu speranța că totul va fi bine. În jurul tău vezi doar lucrurile bune și pozitive. Aceste lucruri le aduce în viața ta persoana dragă. Chiar dacă uneori te simți copleșită de multe dezamăgiri, este de ajuns doar să te gândești la El și totul revine la normal.

2. Ești plină de motivație

Dacă simți că ești plină de optimism și în forțele proprii, atunci începi să vrei să devii și mai puternică, și mai bună. Începi să visezi, să îți stabilești scopuri, încerci să le realizezi. Niciodată până acum nu te-ai simțit atât de motivată. Din momentul în care l-ai întâlnit pe El, totul s-a schimbat. Simți că poți cuceri noi orizonturi, noi vârfuri.

3. Simți o căldură extraordinară

Îți este confortabil și bine alături de El, cum nu ți-a mai fost niciodată. Este suficient ca El să îți zâmbească, să te cuprindă, înțelegi că îi poți spune despre orice, că te poți baza pe El și îi oferi toată dragostea și căldura ta. Acest sentiment îți dă de înțeles că ești o parte foarte însemnată din viața lui.

4. Devii tu însăți

Nu mai simți necesar să te prefaci altcineva, poate mai puternică, sau mai bună. El te iubește așa cum ești. Începi să simți că trăiești o viață adevărată. Îți deschizi sufletul în fața lui, îi spui cu încredere cele mai ascunse secrete și cele mai tainice gânduri. Îți dai seama cât este de grozav să trăiești în armonie cu noile tale sentimente.