Cum construiesc o relație și cum își găsesc bărbatul potrivit femeile înțelepte

Întotdeauna mi-a fost greu cu bărbații. Am fost căsătorită, am divorțat, m-am întâlnit cu un unul din „băieții răi”, am avut de multe ori acea primă întâlnire, care trebuia să fie ultima.

Am pierdut mulți ani fiind cu bărbații nepotriviți, făcând greșeli aiurea, având sentimente greșite faţă de mine.

E straniu că s-au întâmplat aceste lucruri, întrucât nu sunt o femeie slabă sau proastă. Sunt deșteaptă, frumoasă, amuzantă şi draguță. Am mulți prieteni, un serviciu bun, o casă. Am reușit multe în viaţă, atunci de ce nu mi-a mers în dragoste?

Am avut nevoie de vreo 10 ani, mult vin şi tone de înghețată pentru a înțelege un lucru important: că femeile înțelepte pot fi prostuțe în dragoste. Ceea ce este important în dragoste nu întotdeauna este important în carieră sau în relațiile de prietenie. Imediat cum mi-am dat seama de aceste lucruri, am știut cum să găsesc un bărbat care este și astăzi alături de mine. Dacă povestea mea ţi se pare familiară, iată câteva sfaturi despre cum să-ţi găsești bărbatul potrivit și să ai o relație bună:

Nu încerca să-l schimbi.

Întotdeauna încercam să corectez bărbatul din viața mea, să-l schimb, să-l salvez, să-l îmblânzesc. Dar bărbatul nu este o sarcină de la serviciu, el este capabil să ia decizii și singur, el ştie ce să facă și ce nu. Oricât de mult nu vei dori să controlezi totul, nu vei reuși.

Cu bărbații, dacă totul se întâmplă în mod firesc, calm, ușor, confortabil, atunci mergi în direcția potrivită.

Tu eşti Regina.

Într-io relație trebuie să fii ca regina stupului de albini. Eşti în centru, eşti calmă, eşti cea care primește și apoi oferă.

Nu-ți fie teamă să fii slabă și vulnerabilă.

Indiferent cât de puternică și inteligentă eşti, fii blândă și deschisă cu bărbatul tău. El vrea să simtă că eşti în siguranță alături de el și, ce e la fel de important, că ești sinceră.

Arată-i că îți pasă.

Dacă bărbații nu-şi împărtășesc atât de des sentimentele, nu înseamnă că nu le au. Doar fă-l să se simtă confortabil lângă tine, spune-i că-ți pasă de sentimentele lui.

Nu-ți fie teamă să-ţi arăţi sentimentele.

Femeia inteligentă este o femeie deschisă. Exprimă tot ceea ce simți: lucruri bune și rele. În relația voastră nu trebuie să existe secrete. Bărbatul nu vrea să ghicească ce este în neregulă cu tine atunci când spui pe un ton nervos: „Nimic!“

Sursa :