Cum construiesc o relație de durată femeile înțelepte

Am pierdut mulți ani întâlnindu-mă cu bărbații nepotriviți, făcând lucrurile greşit, având sentimente greșite faţă de sine.

Important e că nu sunt o femeie slabă și nici proastă. Sunt inteligentă, frumoasă, amuzantă şi draguță. Am mulți prieteni, un serviciu bun şi o casă. Am reușit multe în viaţă și totuși nu-mi merge în dragoste?

Mi-au trebuit vreo 10 ani, mulți litri de vin şi tone de înghețată pentru a înțelege că femeile inteligente pot fi prostuțe în dragoste. Ceea ce este important în dragoste nu întotdeauna este important în carieră sau în relațiile de prietenie. Cum mi-am dat seama care este diferența și ce este cu adevărat important, am fost capabilă să găsesc un bărbat care este cu mine şi astăzi. Dacă povestea mea ţi se pare familiară, iată câteva sfaturi despre cum să-ţi găsești bărbatul tău:

Nu încerca să-l schimbi

Întotdeauna încercam să corectez pe omul de lângă mine, să-l schimb, să-l salvez. Bărbatul nu este încă o sarcină pe care o ai la serviciu, el este capabil să ia decizii de unul singur. Oricât de mult nu vei dori să controlezi totul, nu vei putea face asta.

Cu bărbații trebuie să-ți fie ușor. Dacă totul se întâmplă în mod firesc, calm, ușor, atunci mergeți în direcția bună.

Tu eşti Regina

Eşti în centru, eşti calmă, eşti cea care primește și poate oferi.

Nu-ți fie teamă să fii slabă și vulnerabilă

Indiferent cât de puternică și inteligentă eşti, fii blândă și deschisă cu bărbatul tău. El vrea să simtă că eşti în siguranță alături de el și că poţi fi sinceră.

Arată-i că îți pasă

Faptul că bărbații aproape niciodată nu-şi împărtășesc sentimentele, nu înseamnă că nu le au. Fă-l să se simtă confortabil și în siguranță lângă tine, spune-i că îţi pasă de sentimentele lui.

Nu-ți fie teamă să-i demonstrezi ce simți

Femeia inteligentă este o femeie deschisă. Nu ar trebui să fie un mister ceea ce simți. Bărbatul nu vrea să ghicească ce problemă ai.

Sursa :