Cum cei mai apropiați oameni te fac să suferi

Probabil vei rămâne foarte mirată dacă voi spune că cele mai grave probleme de sănătate apar din cauza indiferenței, urii, invidiei celor mai dragi și apropiați oameni.

Cei care ar trebui să iubească, să aibă grijă și să ofere bucurie, uneori se comportă foarte diferit. Provoacă diferite conflicte emoționale profunde celor dragi. Cu cât o persoană este mai nobilă și mai calmă, cu atât consecințele acestor conflicte vor fi mai grave.

Bolile se pot agrava până când nu se va recunoaște conflictul, nu se va recunoaște ostilitatea și furia celor care le provoacă. Sunt foarte multe astfel de exemple: o persoană se îmbolnăvește din cauza blestemelor, urii și supărărilor mamei.

Altă persoană devine invalid din cauza urii ginerelui, iar alta chiar moare pentru că a fost blestemată din cauza unor bani… Toți acești oameni sunt victime ale conflictelor emoționale cu persoanele dragi. Aceste conflicte practic nu au cale de ieșire, decât doar comunicarea.

Un simplu sunet, o comunicare deschisă, o vizită. Suprimarea emoțiilor, respectul și înțelegerea ar rezolva multe neînțelegeri. Operațiile și tratamentele în diferite probleme de sănătate sunt corecte și dau roade bune. Totuși, cauza bolii rămâne a fi conflictul.

Este atitudinea ostilă față de o persoană.

Din exterior, problema intră în interior și persoana negativă se instalează în subconștient, fiind foarte greu de evacuat de acolo. Toate forțele corpului sunt risipite pentru această luptă internă, în care practic nu există nici un câștigător la final.

Prin urmare, persoanele cu conflicte interne severe se îmbolnăvesc. În loc să soluționeze conflictul, ei se forțează să înțeleagă, să ierte. Dar până când nu se va recunoaște conflictul, boala va continua să se agraveze.

Ca tratament efectiv, se recomandă interzicerea comunicării cu persoanele toxice care doar fac rău, mai ales dacă persoana este în proces de tratament sau chiar operație.