Cum bărbatul prădător ucide sufletul femeii? Încetează să fii o victimă!

Cum își tratează victima bărbatul prădător?

Dacă ești femeie puternică, cu planuri și scopuri și ții această direcție fără a implica viața personală – fii foarte atentă, pentru că ești urmărită. Mai ales dacă visezi la o iubire reciprocă…

Exact în momentul când te concentrezi total pe intențiile tale (pentru a crește, pentru a avea un nou statut, pentru a progresa în carieră sau pentru transformarea personală) apare El – care îți mănâncă viitorul. Prădătorul – reprezentant al bărbaților mult-doriți. Scopul lui – sufletul femeii.

Apare în viața fiecăreia dintre noi (și nu doar o dată). De el nu poți scăpa și nici nu te poți ascunde.

Cuibul lui se află în coridoarele întunecate ale sufletelor noastre. El se hrănește cu nesiguranța și complexele noastre. Adăpostul său pentru o noapte – rănile inimilor noastre. Se bucură de mirosul vinovăției noastre și trăiește un sentiment dureros de plăcut din cauza fricii noastre.

Fiecare femeie trebuia își cunoască prădătorul și fiecare mamă trebuie să își învețe fiica cum să se apere de atacurile acestuia.

Când apare bărbatul prădător?

Prădătorii masculini apar atunci când ești pregătită să începi – indiferent dacă cariera, educația sau un nou nivel de percepție a propriei persoane și a lumii. Așa deci, imaginează-ți că ești pe un cal frumos: puternică, curajoasă, cu încredere de sine și dedicată propriului scop.

Ai multă energie, iar el se alimentează cu asta! Din acest motiv poate pretinde a fi nefericit, nevoiaș, bolnav. Și va cere ajutor, va aluneca într-o conversație intimă în care va afirma că îl așteaptă o cădere majoră dacă în viața lui nu va apărea o femeie pasională și puternică. Ai grijă, îți vrea sufletul.

Cum folosește prădătorul dorința femeii de a fi importantă?

El spune, șoptește, strigă : „Nu ești la fel! Ești altfel! Ești cea mai bună! Ești cea mai specială dintre toate! Ești superioară tuturor!” și alte prostii prin care îți inspiră superioritatea față de alte femei. Așadar – te plasează pe vârful muntelui, pe care l-a construit din oasele femeilor pe care singur le-a distrus.

Fii atentă la felul în care vorbește despre fostele, prietenele și în general despre femeile din viața lui. Nu-i permite să te compare cu cineva. Tu ești UNICĂ.

De ce prădătorul cultivă în femeie o sexualitate falsă?

Prădătorul îți va îngropa naturalețea, forțându-te să devii ceva imaginar. Păstrează-ți individualitatea și nu te lăsa influențată.

Căderea femeii: cum ne depărtăm de putere?

Pentru început te va face să renunți la forțele proprii. Te va ruga să cobori de pe calul tău și să te odihnești la umbra unui stejar. Iar el îți cânta în locul tău serenadele de laudă.

Nici nu îți vei putea explica cum a început dizolvarea carierei tale, perspectivei tale de apărare, mediul ui de succes, economiilor financiare. Și chiar dacă nu ai demisionat de la locul de muncă, atunci va face tot posibilul să obțină asta. La urma urmei, el are nevoie de atenție. Iar acolo unde există atenție, acolo se consumă energie. Înțelegi?

De ce bărbatul prădător privează femeia de comunicare?

Pentru el acest proces este familiar: este necesar de eliminat subiectele semnificative și influente, iar restul oamenilor vor renunța singuri.

Cum își coboară prădătorul „Zeița” din cer?

Bărbatul creează condițiile pentru ca femeia să reprezinte partea inferioară a naturii sale: zgârcenia, invidia, gelozia, răutatea. Astfel, femeia își irosește energia, timpul și nu observă modul prin care obiectivele ei mari se distrug și în locul lor apar cele mici și nesemnificative.

De ce prădătorul este împotriva părinților victimei?

Cel mai des, relația dintre părinții victimei și acest bărbat este una rea. Așa că nu va fi greu să împartă jucătorii în două terenuri și să mențină un război dur.

Acesta va afla lucruri despre copilăria ta și va sublinia că problemele tale sunt defectele părinților. Părinții răspund de noi până la 18 ani, iar după fiecare își ia viața în mâini și alege dacă să rămână la același nivel, să coboare sau să crească.  Deci nu are nici un drept să raporteze greșelile tale la lucrurile învățate de la părinți.

Semnele finale ale înfrângerii femeii

Gata. Nu mai are prieteni. Nu mai există rivali. Nu mai sunt rudele. Și nu mai are nici putere. În acest moment femeia se transformă într-o slugă. Se mișcă, inițial, vioi. Treptat, entuziasmul dispare, pentru că prădătorul începe să se hrănească cu sufletul femeii. Iar ea, treptat se pierde pe sine. În acest moment doar rabdă. Nu mai are nici o părere. Se supune celei mai stranii dorințe ale bărbatului, pentru că deține controlul total asupra ei.

Îi verifică cutia poștală, telefonul, mesajele, absolut tot. Unicul loc în care nu mai privește sunt ochii. De ce ar face-o dacă aici nu mai există nici pasiune, nici curaj, nici putere. Și cel mai important nu există nici un vis! Dar femeia fără vise este îndepărtată de Dumnezeu.

În ultima etapă, o va înșela. O va înșela pe cea care a lăsat totul pentru el. Și cel mai important, o va face exact în ochii săi. Ce se întâmplă cu femeia la această etapă? Se simt nimeni. Nu mai are puteri. Se simte pustie. Trăiește o depresie dură și se confruntă cu gânduri despre sinucidere.

Cum renaște femeia și cum își recapătă demnitatea?

Va face un efort incredibil de a-și transporta cadavrul însuflețit pentru a plânge în tăcere și singurătate. Prietenele nu vor înțelege – ele nu au fost acolo, cu ele nu s-a întâmplat așa ceva. Această etapă o reușesc doar câteva. Pentru că este extrem de dificil să ieși din această mlaștină.

În acest moment încetează să se mai învinuiască, să mai arunce tot răul peste ea, să își permită să mai fie slabă și să aibă vibrații reduse. În primul rând se schimbă pe plan intern, pentru că pe cel extern se va schimba cu timpul.

Întoarcerea în lumea „vie” este necesară în aceeași ordine în care a fugit din ea. Se întoarce la părinți, în locurile care se va umple de încredere (biserică), la cei apropiați, prieteni (dacă nu îi vrea pe cei vechi, cunoaște oameni noi) și își amintește ce a lăsat pentru el (vise, carieră, caracter, aspirații). Face pași mici și continuă să meargă mai departe până reușește.

Dacă se naște un copil – îl iubește și îi respectă tatăl. Dacă nu îi va respecta tatăl, va deveni o copie a lui, iar ea nu are nevoie de asta.

Când femeia își recapătă puterile și întâlnește un alt bărbat

Îl ascultă și observă cu ce se hrănește. Dacă îi propune să renunțe, nu stă pe loc, ci îl lovește cu puterea cunoștinței. Îl conduce spre cea mai întunecată noapte, pentru că îi este superioară. Își urmează visele, bunătatea și curățenia. Din acest loc prădătorul nu va gusta și nici Dumnezeu nu va pleca.

via: cluber.com