fb

Cum arată persoana care nu te iubeşte

O persoană care nu te iubeşte pare foarte indiferentă. Dar poate arăta şi foarte grijulie, atentă, îţi poate dărui cadouri, iar mai apoi te poate întreba de ce nu le porţi. Atunci când apar întrebări de genul dat şi nu pentru prima oară, înţelegi că toate cadourile nu sunt pentru tine, dar tot pentru acea persoană – ca tu să le porţi şi să să o lauzi. 

Ai vrea să-i întorci darurile înapoi, doar că deja partenerul tău se va supăra că nu l-ai apreciat. Şi nici măcar nu se va gândi că acestea sunt concepte care se exclud reciproc.

Asemenea persoane sunt nişte actori grozavi – aduc mâncare acasă, se joacă cu copiii, te ascultă atent şi îţi dau sfaturi, iar în vacanţe sunteţi mereu împreună. Arată ca o persoană iubitoare şi atentă, dar nicidecum ca una indiferentă. E oare aceasta iubire? 

Este important un lucru: deseori neiubirea seamănă cu arderea emoțiilor, care este foarte dureroasă. Nu neapărat această ardere înseamnă iritare, furie. Aici merge vorba mai mult despre indiferenţă, iar după cum ştim, indiferenţa se manifestă extern: atunci când iubirea nu dispare, dar se ascunde în spatele epuizării şi face persoana să devină insensibilă.

Acea persoană nu te urăşte, pur şi simplu nu are putere şi nu ştie cum să-şi manifeste iubirea. 

Dacă cineva drag de la care aştepţi iubire, dragoste şi afecţiune a încetat brusc să mai ofere aceste lucruri, atunci poate ar fi bine să te întrebi dacă nu cumva au ars sentimentele lui. Asemenea semne poţi vedea şi la prietenii tăi: dacă ei mereu au fost veseli şi erau gata de orice, discutaţi ore în şir despre orice, dintr-o dată nu le mai pasă ce se întâmplă cu tine.

Nu sunt vinovați noii lor prieteni sau orele de sport, doar că au obosit şi au ars sentimentele. Ei nu au nevoie de insulte sau cuvinte de reproş, dar de susţinere şi empatie. Şi ajutor. De orice fel. Poate chiar şi o sugestie ca să meargă la psiholog.

Nu uita nici de tine. Sentimentul că parcă nu mai vrei nimic de la viaţă tot este o formă de a-ţi aduce la cunoştinţă că au ars resursele de putere şi idei. Fii tare şi mergi doar înainte, cu noi forţe.

Source :

misstits.co