Cum ar fi dacă atunci când ea vorbește mult, el să o sărute și atunci când el se enervează, ea să-l îmbrățișeze

Noi, femeile, uneori suntem guralive. Vorbim vrute și nevrute. Nu mereu avem dreptate și nu întotdeauna știm limita. Uneori punem la încercare nervii bărbaților, conștient sau poate nu. Iar unii bărbații atunci când se enervează peste puterile lor își ies din fire.

Din această cauză multe relații se destramă. Doi oameni care se iubeau cândva devin doi străini. Se aleg cu lacrimi, durere, regrete, învinuiri, suferință. Și totuși este o ieșire. Cum ar fi dacă…

Atunci când ea vorbește mult, el să o sărute. Atunci când ea e vinovată, să recunoască. Atunci când el se enervează, ea să-l îmbrățișeze șoptindu-i că îl iubește. Atunci când el nu se poate controla să-și amintească că o iubește. Cum ar fi dacă cearta nu ar fi cu țipete și reproșuri, dar cu discuții.

Cum ar fi dacă el și ea își vor spune toate așteptările și nemulțumirile cu calm. Cum ar fi dacă ambii vor avea răbdare să se asculte.

Ar fi frumos și nu va fi loc pentru certuri. Femei, fiți mai înțelegătoare! Bărbați, acoperiți gura iubitei cu un sărut! Credeți-mă că se va potoli și îți va răspunde la fel, cu un sărut.

Cu drag, Mary!