fb

Cugetările profunde ale scriitorului budist Lama Ole Nydahl vă vor provoca să vă schimbați viața chiar ACUM!

Dacă credeți că pentru a fi cu adevărat fericiți trebuie să aveți alături o altă persoană, greșiți! Pentru a fi fericiți avem nevoie de o singură persoană – de noi înșine.

Avem nevoie de o altă persoană pentru a împărți cu ea propria noastră fericire. În acest sens vă vor convinge afirmațiile scriitorului budist Lama Ole Nydahl:

1. Înțelepciunea e atunci când privești la tot ce se întâmplă în jurul tău și primești plăcere.

2. Danezii spun: “Dacă iubești – dăruie libertate. Dacă iubirea se întoarce la tine atunci e a ta. Dacă nu, înseamnă că așa e mai bine.”

3. Când vă gândiți la voi înșivă, aveți de rezolvat probleme. Iar când vă gândiți la ceilalți, aveți de-a face cu provocări interesante.

4. O căsnicie de succes e atunci când două personalități formate contribuie reciproc la fericirea partenerului.

5. În interiorul uraganului e întotdeauna liniște. Fiți acest centru armonios și lăsați-i pe toți ceilalți să se înece în haosul din exterior.

6. Trebuie să ne tratăm propriul gând ca pe o grădină cu flori. Niciodată nu am împrăștia gunoi și nu am sădi buruiană în propria noastră grădină, nu-i așa?

7. Toată lumea în care trăim e o conspirație! Și scopul aceste conspirații este de a ne sustrage de la lucrurile cu adevărat semnificative.

8. Acceptându-ne greșelile, facem un act de eliberare de o povară grandioasă. E ca și cum am putea în sfârșit să aruncăm jos o geantă plină cu pietre.

9. Nu acțiunile celor din jur ne fac fericiți sau nefericiți, ci maniera noastră de a trata aceste acțiuni.

10. Trăiește-ți viața ca și cum aceasta ar fi un hotel. Primește plăcere de la tot ce se întâmplă în jurul tău, dar nu uita că atunci când va fi să pleci, nu vei putea lua nimic cu tine.

11. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l înțelegem este că în orice moment avem ocazia să facem un pas înainte spre fericirea noastră. Întotdeauna suntem liberi să o facem. Circumstanțele sunt doar o aparență iluzorie.

12. Cauzele fericirilor și nefericirilor noastre întotdeauna ne duc la un rezultat, definit prin aceeași conotație spirituală!

Source :

creu