fb

Cu un fir magic, invizibil sunt uniți cei, care sunt predestinaţi să se întâlnească!

Nu venim pe această lume singuri. Chir din momentul în care ne maturizăm, știm în adâncul sufletului că în lume există o persoană compatibilă inimii noastre, care e apropiată nouă şi cu care neapărat ne vom întâlni.

Ea este mai scumpă chiar și decât cei mai apropiați prieteni, dar şi mai misterioasă decât Universul. Ea este persoana predestinată nouă: unica, adevărata.

Călătorim în viață având sentimentul că din clipă în clipă o vom întâlni. Poate azi, poate săptămâna viitoare, poate într-o anumită situație nemaipomenită.

În tot acest timp întâlnim oameni frumoși, interesanți, deștepți, superbi. Apar sentimente în noi, credem că e dragostea. Dar totul e doar o iluzie.

Timpul trece și odată cu el avem impresia că ceva nu merge. Omul care este alături de noi nu este cel adevărat. Drumul vieții îți aduce neliniște, tu decizi să pleci, acolo undeva unde probabil te așteaptă El, unicul. Te întâlnești din nou. Îți dai seama încă o dată că ai greșit.

Cu cât înaintezi, cu atât te îndoiești mai tare de posibilitatea întâlnirii. Îndoielile se înmulțesc – oare există omul pe care îl caut?

Cu un fir magic, invizibil sunt uniți oamenii, drumurile cărora trebuie să se intersecteze. Însă ei se vor întâlni numai atunci când vor înțelege esența libertății şi singurătății, când ințelepciunea va fi superioară, iar acceptarea mai presus decât încăpățânarea.

Doar atunci inimile lor vor bate la unison, mândria şi egoismul vor dispărea și sufletele lor se vor uni. Acest lucru este posibil doar cunoscând cealaltă latură, ceea ce nu este Iubirea.

Ei se vor întâlni. Sinceri, egali, gata să iubească, gata să dăruiască, gata să devină mai buni. Împreună – sunt mai puternici. Întâlnirea lor este o nouă oportunitate, care poate fi cunoscută doar fiind împreună.

Nici distanţa, nici oamenii sau circumstanțele dificile nu au putut opri acest moment. Iubirea adevărată este punctul final, momentul de revelație maximă.

Cu un fir invizibil, magic sunt uniți cei care sunt predestinați să se întâlnească. Iar acest fir este iubirea adevărată!

Source :

mirror-venus