fb

Cu o oră înainte de înșelare

Îmi place când ochii unei femei sclipesc. De obicei femeile cu ochi „sclipitori” se remarcă din mulțime  ușor – au un mers diferit, mult mai sigur. Până și dispoziția lor este alta. Pentru că, indiferent ce ați spune, dar o femeie se simte încrezută doar dacă este dorită. Restul nu e decât nervi, lacrimi, isterie.

Orice femeie îndrăgostită, care flirtează sau acceptă dragostea are ochii „nerușinați.” Nu degeaba se spune că privirea unei femei poate înnebuni un bărbat. Deci se pare că ochii sunt o armă mai mare decât fundul. Atât timp cât ochii sclipesc, nu contează altceva. Iar când privirea devine rece și stinsă, nimănui nu-i pasă de fundul tău. Și ție în primul rând.

Atunci când femeia e încrezută în sine, este activă și mai știe că e frumoasă – ochii ei strălucesc. Și reacționează la complimentele unui bărbat în mod diferit. Atunci e gata să accepte cuvinte dulci din partea lui, chiar și dacă asta nu înseamnă că urmează ceva mai serios.

Vreau doar să înțelegeți un lucru: o atracție sexuală înaltă nu înseamnă neapărat înșelare, ci doar probabilitatea ei. Dacă probabilitatea e suficient de mare, soțul sau iubitul e mai atent și grijuliu cu așa femeie. Dacă probabilitatea e mică, atunci și interesul scade. Cel de alături e sigur că nimeni nu va îndrăzni să se apropie de așa femeie. Cu alte cuvinte, o atracție sexuală înaltă e bine. Iată înșelarea cu siguranță nu. Mai ales dacă înșelarea e sub o formă tâmpită: ,,m-am plictisit de el.” Atunci femeia singură nu știe ce vrea. Să formuleze anumite pretenții nu poate. Asta doar dăunează relației. Nu iubesc. NU vreau. Nici un fel de emoție. Ea stă și se întreabă: ce-i de făcut?

În zilele noastre femeile de tinere știu câteva metode să obțină senzații tari. Prima metodă – noaptea pe ascuns să mănânce toate prăjiturile. A doua metodă – pe neașteptate să-și înșele soțul sau iubitul. Răspunsul ar fi simplu: prăjiturile sunt ieftine, iar bărbații care-ți sunt aproape doar pentru sex – sunt și mai ieftini.

Și iată femeia începe să caute „emoții.” S-ar părea că merge doar la un salon spa. Asta însă aduce cu sine și simțul rușinii, și amintiri erotice plăcute, și speranța la o relație, chiar și a autopareciere crescută. Apoi e posibil o îmbunătățire a fizicului. Apoi e posibil și o poveste de drgoste. Chestia e că în perspectivă aceste „noi relații” nu duc la nimic bun. Să distrugi o familie într-un mod atât de stupid e ca și cum ai distruge o casă, când trebuie doar să-i faci un nou design.

De asta femeile din viața cărora a dispărut orice emoție nu trebuie să se arunce în noi relații din prima clipă. Atunci când se pare că totul e cu capul în jos în acest sens, trebuie doar să aibă grijă de atracția lor sexuală. Ca în ochi să apară acea sclipire. Pentru că o femeie adevărată arată așa cum ar arăta cu o oră înainte de înșelare. Doar că întotdeauna se oprește la timp.

via: cluber.com