Cu noi în fiecare secundă se întâmplă ceva important

Viața noastră este foarte scurtă, dar plină zi de zi de noi și noi evenimente. Zi de zi fă câte un pas, apoi încă unul. Mergi doar înainte.

Aprinde luminile în sufletul tău și ai grijă ca în el să fie mereu cald. Coase un văl de lumină și mereu îl așterne peste întunecimea nopții atunci când îți acoperă inima.

Nu-ți fie teamă.

Când îți este frică de lucrurile negative, când te simți trist și rece, nu te pierde. Învață să asculți și să prinzi speranțele din jurul tău.

Drumul plin de întuneric întotdeauna are o ieșire, la capătul căreia este o lumină. Dar nimeni nu va poate stinge căldura, focul din sufletul tău curat și vei lumina ca un far în întunecimea tuturor fricilor și greutăților.

Ascultă.

Zidurile care s-au ridicat împrejurul tău din beton sau cărămidă în realitate nu sunt decât cuvintele urâte din partea celor înghițiți de întuneric.

Transformă zidurile în îmbrățișări, iar cuvintele rele sparge-le în mii de bucăți. Caută lumina, ascultă liniștea și creează fericirea din ele.

Continuă.

Nu trăi în propriile minciuni precum că totul va fi bine, că ești slab și nu mai poți face nimic, că te vei ascunde și totul va trece. Fă un pas. Și încă unul. Mergi doar înainte.

Zidește ziduri în jurul tău din cuvinte frumoase, din emoții sincere, din persoane pozitive. Și vei fi binecuvântat cu cele mai sincere și reale momente în viața ta.