Cu cine ești în incompatibilitate totală pe plan sentimental, potrivit semnului zodiacal

Fiecare Semn Zodiacal are un anumit set de trăsături de caracter care influențează cariera, prietenii și partenerii de viață pe care îi alegem. Dar merită oare să întâlnești o persoană pe baza compatibilității Semnelor Zodiacale? Potrivit astrologilor, trebuie cel puțin să ții cont de asta. Iată Semnele Zodiacului care nu sunt compatibile:

Berbec incompatibil cu Capricorn

Berbecul este o zodie dură, deoarece are o natură puternică și încăpățânată, chiar dacă uneori poate fi și afectuos. Capricornul nu este iubitor și poate ține o supărare mult timp. De aceea, Berbecul trebuie să evite Capricornul.

Taur incompatibil cu Vărsător

Taurul este o zodie care preferă simplitatea, iar Vărsătorul este prea ușuratic. De aceea, inevitabil vor apărea conflicte între ei. Este dificil să se păstreze o relație între cei care sunt mereu cu capul în nori și cei care sunt mereu cu picioarele pe pământ. 

Gemeni incompatibili cu Gemeni

Gemenii sunt două personalități adunate într-una. Când îi întâlnești, nu știi care dintre aceste două personalități va ieși la iveală. Ar ieși patru personalități la un singur loc, iar asta deja e prea mult. 

Rac incompatibil cu Leu

Racul este o persoană extrem de comunicativă și excesiv de sensibilă, motiv pentru care Leul mereu îl va răni. Anumite trăsături ale Leului îl fac incapabil de subtilitate, ceea ce îi va frânge inima Racului. 

Leu incompatibil cu Fecioara

Leu nu trebuie să înceapă o relație cu Fecioara, din același motiv pentru care nu trebuie să înceapă o relație cu Racul. Fecioara are mereu obiceiul de a critica și îl va scoate din minți pe Leu. 

Fecioara incompatibilă cu Scorpion

Deși Fecioara și Scorpionul sunt ambii analiști, Fecioara poate fi prea practică pentru Scorpionul pasional. Întâlnirile cu acesta o pot deranja.

Balanța incompatibilă cu Balanța

Ca și în cazul Gemenilor, totul este bine să fie cu moderație. Balanța are nevoie să fie înconjurată de frumusețe. Când se adună doi oameni cu aceeași gândire, acest lucru poate crea concurență și comportament iresponsabil. 

Scorpion incompatibil cu Pești

Deși Scorpionul este fascinant, Peștii hipersensibili ar putea să nu facă față la ceea ce oferă Scorpionul.

Săgetător incompatibil cu Rac

Săgetătorului îi place riscul, din această cauză mai bine să evite semnele sensibile ale zodiacului, adică pe Rac, căci acesta se va simți jignit că Săgetătorul nu îi acceptă grija.

Capricorn incompatibil cu Berbec

Berbecul are prea multă ambiție și vanitate. În loc de partener, Capricornul va găsi un concurent. Deși ambii pot fi stimulați să crească și să se dezvolte, poate fi obositor atunci când vor trebui să concureze în fiecare zi pentru cele mai nesemnificative lucruri.

Vărsător incompatibil cu Fecioara

Vărsătorul are un spirit liber, de aceea Fecioara este prea practică pentru el. Deși este posibil să fie împreună pentru o perioadă de timp, când vine vorba de relații de lungă durată, nu le va reuși nimic.

Pești incompatibili cu Leu

Leul poate că este bravo și curajos, dar nu este potrivit pentru Pești, care sunt prea sensibili și creativi. 

Sursa :