Cu ce animal de pradă se aseamănă femeia, în funcție de semnul zodiacal

Fiecare semn zodiacal are propriul său animal reprezentativ. Haideți împreună să vedem cu ce fel de animal prădător putem compara femeile diferitor semne zodiacale:

Berbec – Enot

Enoții sunt prădători? Doar sunt atât de drăguți! Dar numai în imagini. De fapt, enoții sunt adevărați luptători care nu au frică de nimic. Ca și femeile din zodia Berbec, care sunt foarte drăguțe, până când începe vânătoarea. Știți de ce enoții iubesc să-și spele mâncarea? Nu pentru că le place mâncarea curată, dar pentru că prada în apă nu se mai zbate și mai repede se îneacă. La fel și femeia – Berbec, nu iubește când cineva se bagă în treburile ei, fără vreun motiv anume.

Taur – Ursoaică

Imaginea ursului provoacă cele mai controversate asociații: este un prădător formidabil, stăpânul pădurii și un mare iubitor de miere. Cum este femeia Taur? Ca un urs adevărat: preferă să petreacă timpul cu ea însăși, dar și să facă ceva plăcut. Nu îi plac străinii și repede scapă de ei. Este o mare protectoare a familiei și a copiilor săi.

Gemeni – Pisica sălbatică

Pare o pisică domestică, blândă. Trăiește în cele mai aride și pustii locuri și evită întâlnirea cu oamenii. La fel și femeia-Gemeni: iubește să fie lăsată în pace, să trăiască în lumea ei interioară, care poate părea dintr-o parte o lume tristă și fără viață. În realitate este o lume plină de culoare și doar femeile-Gemeni pot supraviețui în ea.

Rac – Leoaică

Femeile-Rac au nevoie de un bărbat-leu adevărat, să fie „vizibil” de departe. Bărbatul pentru aceste femei este apărătorul și ajutorul lor. Îl va iubi atât timp cât se va comporta ca un leu, adică ca un bărbat adevărat.

Leu – Pisica de casă

Frumoasă, blândă, o prădătoare independentă. În zilele noastre pisicile sunt adorate ca niște adevărate regine. Iar femeia-Leu asta și este: o regină. Este și o prădătoare: își atacă prada și o devorează lent. Dar dacă îi este asigurat tot confortul, dacă este iubită, femeia-Leu va rămâne iubitoare mereu.

Fecioara – Lupoaică

Lupoaica reușește să exceleze la vânătoare datorită minții, nu a picioarelor iuți. Nu degeaba este considerată una dintre cele mai viclene și periculoase animale de pradă. Iar într-o haită de lupi, lupoaica este conducătoarea, ea este cea care are grijă de bunăstarea turmei. La fel și femeia-Fecioară: adună în jurul ei acei oameni, care mereu o vor susține și îi vor oferi sfaturi bune la vremuri grele.

Balanța – Panda

Mulți poate nu au știut, dar acest animal drăguț la fel este un prădător. Este unicul urs din lume care este vegetarian. Uneori mai manâncă ouă, mici animăluțe, păsări sau insecte, dar cel mai mult adoră să mestece bambus. În mod foarte similar, femeile-Balanță fac la fel: nu atacă decât dacă este absolut necesar. Mereu se vor gândi dacă merită sau nu să acționeze. Toată lumea adoră Balanțele iubitoare de pace.

Scorpion – Tigroaica

Tigroaica este un animal periculos din familia pisicilor. Tigrii deseori atacă oamenii, același comportament îl au și femeile-Scorpion: în timpul vânătorii de bărbați, atacă inima lor. Consideră acest lucru ceva obișnuit.

Săgetător – Balenă

Acest mamifer frumos este un ucigaș. Acțiunile sale întotdeauna sunt exacte, iar planul de vânătoare este perfect și ingenios. Este foarte deștept. Dar este foarte calm cu persoanele dacă nu este atacat. La fel și femeile-Săgetător: nu îi vor ataca niciodată pe cei mai slabi ca ele. Sunt foarte nobile.

Capricorn – Câine

Câinii sunt acei prădători care ne ajută și ne susțin de multă vreme. Este animalul gata să-și sacrifice viața și sănătatea pentru a-și ajuta stăpânul. Femeia-Capricorn are drept scop principal să ajute pe toți. Este foarte responsabilă șli principalul lucru din viața ei este iubirea. Întotdeauna este gata să îi ajute pe cei pe care îi iubește.

Vărsător – Dihorul

Dihorul este un animal drăguț, dar care face o agitație extraordinară în doar câteva clipe. Așa e și femeia-Vărsător: poate arăta liniștită și calmă, dar în orice moment poate exploda ca o bombă. Principalele ei calități sunt rapiditatea și surpriza. Mereu își vânează prada repede și cu succes.

Pești – Vulpea roșie

Vulpea este o frumusețe de animal cu blana roșie, ca un simbol al vicleniei și trădării. Este foarte periculoasă. Nu cred să poți îmblânzi o vulpe. La fel e și cu femeile-Pești: sunt foarte atrăgătoare, drăguțe, știu să te ademenească, sunt viclene și deștepte. Putem spune că sunt actrițe înnăscute. Dacă ești partenerul unei asemenea femei, fii pregătit să i te subordonezi toată viața.

Sursa :