Cu cât mai mult oferi unei femei, cu atât mai mult primești de la viață

Dacă bărbatul apreciază starea lui alături de o femeie, atunci femeia iubește să se simtă unica, să se simtă necesară. Pentru o femeie e important să știe că este iubită. Dar iată câteva lucruri de care un bărbat trebuie să țină cont, atunci când iubește o femeie.

1. Să iubești corect o femeie înseamnă să ai grijă de dispoziția ei. 

Dacă o femeie e supărată pe tine, energia ei negativă îți va crea adevărata realitate. Uneori bărbații se miră de ce lucrurile nu mai merg bine, fără a ține cont de faptul că de ceva timp s-au certat cu femeia iubită. Un bărbat de succes este cel care înțelege cum succesul său depinde și de femeia de alături. Până la urmă, cu cât mai mult oferi unei femei, cu atât mai mult primești de la viață.

O iubire corectă, dacă am putea să ne exprimăm în acest fel, este una în care încerci să te apropii sufletește de omul drag, când încerci să-i cunoști lumea interioară. Femeilor le lipsește dragostea din partea unui bărbat. De obicei ele vorbesc despre asta, trebuie doar să le asculți. Într-o relație fericită ambii parteneri sunt interesați unul de celălalt, de activitățile lor, de dorințe și gânduri.

Interesează-te de emoțiile partenerului. Alintă-ți femeia cu mărunțișuri, cu vorbe calde, cu îmbrățișări. Fă-i mici surprize, nu neapărat scumpe.

2. Să iubești corect o femeie – înseamnă să fii generos. 

Generos în toate aspectele: în cuvinte, în emoții. Oamenii zgârciți nu reușesc atât de mult. Legea iubirii – cu cât mia multă dragoste oferi, cu atât mai multă primești. Astfel, cu cât mai mult un bărbat oferă unei femei, fără să analizeze în detalii „cât”, cu atât primește mai multă afecțiune.

Femeia care se află în insuficiență de dragoste din partea unui bărbat este o femeie nefericită, respectiv ea va transmite energie negativă.

3. Să iubești corect o femeie – înseamnă să ai grijă de lumea ei interioară. 

Cum să faci asta? Femeia trăiește cu emoții, cu sentimente. Sarcina bărbatului e să ajute femeia să-și controleze aceste emoții. Trebuie să știe locurile puternice, cât și cele slabe ale femeii: nu să o rănească, ci să o protejeze.

O femeie suferă doar dacă o doare, dacă nu poate comunica omului de alături despre durerea ei. Emoțiile puternice și tăcerea pot speria bărbatul, acesta nu știe cum să reacționeze. La rândul ei, femeia se sperie de propriile emoții negative. Bărbatul puternic este cel căruia nu-i este teamă de emoțiile unei femei.

4. Bărbatul trebuie să-și dezvolte latura spirituală și să-și rezolve propriile probleme.

O femeie nu poate respecta un bărbat care nu se respectă pe sine. Păstrându-și calitățile bărbătești, bărbatul demonstrează capacitatea de a-și controla emoțiile, de a trece peste greutăți, de a putea fi alături.

5. Nu permite unei fmeie să te umilească.

Dacă o femeie este în armonie cu tine, ea te va iubi cu adevărat. Dacă strigă, te critică, te forțează să-ți ieși din starea de liniște, dragostea nu va putea să-și găsească loc.

6. Nu fugi de emoțiile unei femei. 

Comunicați împreună, discutați despre ceea ce vă deranjează, despre lucrurile care vă bucură. Ascultă femeia și atunci ea se va atașa mult de tine.

7. Să iubești corect – nu înseamnă să transformi femeia în sursa împlinirii dorințelor tale.

Nu limita libertatea unei femei, ajut-o să se dezvolte și să-și asculte visurile.

8. Să iubești corect o femeie – înseamnă să nu permiți săte controleze emoțiile.

Nu este potrivit să lași emoțiile negative să te domine. Imediat cum începi să-ți pierzi controlul, femeia va înceta să te respecte. Nu jigni, nu umili și nu transforma un gând rău în sursă de exterorizare a emoțiilor negative.

9. Să iubești corect – înseamnă să poți fi stabil, îndiferent de certuri și momente mai proaste.

E să continuă să faci ceea ce trebuiee, să continui să ai grijă de relație și de omul drag. Pentru o femeie este important să simtă prezența ta în viața ei.

10. Încearcă să asculți femeia de lângă tine.

Uneori ea nu-ți va vorbi despre dorințelei ei, uneori îți va spune printre cuvinte despre ceea ce contează cu adevărat.

11. Să iubești corect o femeie – înseamnă să poți să-i mulțumești pentru tot.

Pentru faptul că este cu tine, că te susține, că are grijă de dragostea voastră.

12. Să iubești corect o femeie – e să știi ce este important pentru ea.

Să știi când vrea îmbrățișările tale, atingerile, cuvintele, susținerea.

Sursa :