Cu cât o femeie este mai puternică, cu atât e mai complicat să-și găsească bărbatul potrivit

Ea nu poate fi cucerită pur și simplu, ea nu va asculta de primul întâlnit. 

Doar un cuceritor va putea să trezească în ea dorința de a ceda, de a iubi, de a fi femeie alături de el. O femeie așteaptă să fie cucerită, dar numai de un bărbat potrivit.

Nu-ți mai face griji. Încetează să-ți ascunzi puterea sub masca unei femei slabe: într-o zi această putere se va manifesta și va respinge bărbatul de alături. E ca un munte, nu-l poți mișca. Femeia puternică este cea care ajută un bărbat puternic să cucerească tot.

Nu, ea nu este dură, pur și simplu vrea să aibă alături pe cineva care o va încuraja, care o va iubi, care nu va ceda. Ea va ști că el e un norocos că o are alături.

Este inutil să te forțezi alături de bărbați nepotriviți, care nu au fost creați pentru a fi alături de o femeie puternică. Este inutil să te prefaci, să pari ceea ce nu ești, doar pentru a-ți ascunde nefericirea.

O femeie puternică are cu ce se mândri. Ea nu-și ascunde capacitățile, dar le valorifică. Ea nu tace, dar spune ceea ce simte. Ea nu cedează, dar luptă pentru ce este important. Ea înflorește alături de un bărbat care o suficient de matur să o cunoască și suficient de capabil să o susțină.

Alături de o regină poate fi doar un rege.

Source :