,,Am crezut că pot avea încredere în tine, dragul meu, dar după trei palme și-un răspuns idiot ce încredere mai poți să ai?”

„Cum se pot tranforma cuvintele frumoase în cele mai urâte înjurături? Cum poate un om pe care l-am iubit atât de mult, în câteva clipe să-mi devină un străin? Simplu și fără prea multe complicații. Încep să cred că sunt tipul de om singuratic. Prefer să mă prefac că nu ne-am iubit, că nu am fot buni și compatibili. Prefer să cred că așa e mai bine și nu trebuie să-ți mai dau șanse.

Poate că inima mea mai bate pentru a ta. Poate că amintirile mă fac să tremur, iar în suflet am vulcane care izbucnesc și lava e distrugătoare, insuportabilă. Calc pe sentimenete otrăvite și rănile sângerează. Poate că pentru unii e copilăresc să suferi din iubire. Ei zic că e aiurea să plângi din cauza cuiva. Alții zic că nu trebuie să cred pe nimeni, deoarece astfel mă distrug. Oamenii te fac să depinzi sufletește de ei, apoi te aruncă la pământ. Doare tare când cazi dintre nori în infernul suferinței. M-a durut când m-am trezit cu câteva lovituri zdravene. Din acel moment am pierdut încrederea în tine. Am pierdut-o în obscuritate nopții și nu mai vreau să o găsesc.

Am crezut că pot avea încredere în tine, dragul meu, dar după trei palme și-un răspuns idiot ce încredere mai poți să ai?

Nu mai pot crede un om care mi-a vorbit urât și m-a lovit. Nu am nevoie de un astfel de bărbat care îmi lasă semne pe corp. Știi, mă simt ca un sac de box, mă simt un nimeni. E același sentiment când ești înșelat. Când simți că facând dragoste cu tine, se gândește la altul. Palmele tale le-am luat ca pe o trădare, m-ai distrus, m-ai făcut să să te urăsc. Știi de ce? Pentru că te-am iubit. Cât de straniu ar suna, dar e un adevăr, ura se naște din iubire. Dacă nu ai iubit, dacă nu ai ținut la acel om, nu ai cum să-l urăști, să nu-i suporți prezența. E imposibil să-ți provoace trăiri inexplicabile cineva care nu are nici o influență asupra ta. Cu părere de rău am crezut că ești coloana mea sonoră, dar ai fost un tornado care mi-a sfâșiat sufletul și m-a impus să te șterg din lista viitorului.  Mi-au trebuit patru ani ca să-ți câștigi  încrederea și ai pierdut-o în câteva secunde. Cine e vinovatul, eu sau tu? Eu cea care nu ți-am descoperit masca sau tu, cel care a trădat?

Răspunde-ți singur.”