Crede-mă: nu iubești omul ideal, ci pe cel potrivit. Imperfect, dar atât de potrivit ție!

Prietena mea Rita este un expert medico-legal. Ea are 42 de ani. Fumează niște țigări foarte tari, se ceartă și nu îi este frică de moarte. Ea este căsătorită cu un bărbat, cu 9 ani mai mic decât ea.

El este un arhitect într-o companie de renume. Este foarte atrăgător și carismatic. Gătește unele din cele mai delicioase prăjituri pe care le-am gustat vreodată. Inventează povești pentru copiii săi și îi pregătește pentru culcare dacă Rita este încă la muncă. Când încep să plângă, el se trezește noaptea ca să îi liniștească.

O altă prietenă a mea este Olga. Ea este un psiholog. Primul ei soț a fost un chirurg militar. El a murit cu 12 ani în urmă. Anul trecut ea s-a căsătorit cu un operator de imagine. L-a cunoscut atunci când el filma un reportaj despre o operațiune de salvare.

Inițial erau doar prieteni. Când prietena mea a fost victima unui accident rutier, el a avut grijă de ea timp de jumate de an. Și-a luat concediu ca să nu fie nevoit să plece în deplasare, ca să nu o lase singură. Făcea bani suplimentari filmând nunți. Prietena, chiar dacă doctorii nu aveau speranțe, și-a revenit. Fiul Olgăi a început să îl trateze în scurt timp ca pe tatăl său.

Maria este un profesor de filosofie. S-a căsătorit cu o persoană care nu avea studiile superioare. El îi construiește o casă, face mâncare, adoră copiii și îi ceartă pe cei din casă ca să păstreze liniștea atunci când Maria se pregătește pentru cursuri.

Maria este concentrată pe cariera ei. Ea planifică să plece un an în China pentru un program de stagiu. Soțul ei este înnebunit după ea. El nu știe cine este Hegel și ce înseamnă existențialismul, dar este preocupat cu bunăstarea Mariei și niciodată nu uită să îi schimbe roțile de vară pe cele de iarnă la mașină. De asemene, el are o afacere de succes cu aparatele de prelucrare a lemnului.

Când oamenii îmi povestesc despre cum ar trebui să fie femeia ideală sau bărbatul ideal, nu pot să mă abțin să nu râd. Nu există persoane perfecte, există persoane potrivite pentru tine. De aceea, nu trebuie să îți fie frică să trăiești așa cum vrei și să fii tu sinceră, adevărată.

Sursa :