Crede-mă, el va merita fiecare secundă de așteptare, el va fi bărbatul pe care ți l-ai dorit

El va veni atunci când nu-l vei aștepta. Va veni când vei fi mulțumită cu propria ta viață. Va veni atunci când îți vei face planuri de viitor fără să asculți părerile altora. Va veni în acel moment când te vei bucura de viață. Va veni când vei fi cea mai bună, încă nu știi acest lucru, pentru că el îți va dărui tot ce-i mai bun.

Când va veni, în lumea ta vor apărea sentimente pe care nu le-ai mai trăit. Lângă el vei fi atentă și îți vei controla emoțiile. Vei fi prietenoasă, dar cu limită. Vei face tot posibilul să-ți protejezi inima de o nouă durere. Nu vei fi deschisă față de el, dar vei realiza că lângă el te simți confortabil și în siguranță.

Vei vedea că sentimentele și cuvintele sale sunt urmate de fapte. Îl vei vedea mai des decât te-ai așteptat și oricum îți va fi dor. Vei înțelege că între voi e ceva special, vei simți ceea ce nu ai sperat că vei trăi vreodată.

Și atunci va veni momentul în care el își va recunoaștele sentimentele pe care le poartă față de tine. Știind că riscă, dar știind că merită orice efort. Te va convinge că sentimentele lui nu se vor spulbera și decizia lui e fermă, iar tu vei face parte din viața lui. El îți va simți îndoielile și nu te va grăbi. Te va îmbrățișa și va aștepta acea clipă în care îl vei crede.

Va ști ce se întâmplă în interiorul tău. Va face tot posibilul să te simți în siguranță, astel încât să fii deschisă față de el și să aibă oportunitatea de a te proteja. Îți va fi alături și va lupta pentru tine. Apoi, vei înțelege că anume aceste trăiri ți-au lipsit.

Atunci vei realiza că zidurile inimii tale se distrug și nu-ți ascunzi sentimentele. Te decizi să-l accepți în viața ta. Niciodată nu te-ai gândit că ai face acest pas. Vei zâmbi pentru simplu fapt că l-ai găsit.

Ai găsit iubirea pe care dorești să o primești. Iubirea care bate filmul, fiindcă se întâmplă cu tine. Dragostea în care ambii sunteți egali. Dragoste care este bazată pe propriile principii și valori. Iubirea care are o temelie solidă și nu are cum să se distrugă. Iubirea pe care nu o vei mai găsi nicăieri, deoarece este unică și specială. O iubire pentru toată viața. O iubire pentru care trebuie să lupți.

Ai grijă de ea. Luptă pentru ea. Nu accepta lucrurile pe jumătate. Nu accepta o altă iubire pe care nu o simți la fel. Nu inventa sentimente, nu căuta această dragoste, pentru că ea va apărea în viața ta la momentul potrivit.

Sursa :