Corpul tău dezgolit trebuie să -l oferi doar celui care îți va iubi sufletul tău dezgolit

Tu decizi ce să iubească omul tău la tine: corpul sau sufletul. Tu decizi ce să oferi mai mult: dragoste sau motive. Tu decizi cum să construiești o relație: pe termen imitat sau pentru totdeauna. Dragostea nu a fost niciodată un fapt împlinit. Ea e o consecutivitate de alegeri, de emoții, de împliniri. Până la urmă, decizi să fii alături de omul care va vedea dincolo de aparențe, decizi să rămâi pentru fericire. Iar fericirea întotdeauna s-a completat perfect cu inima și cu sufletul.

Dintre toți bărbații pe care îi vei cunoaște, rămâi lângă cel care se va interesa de lumea ta, nu doar de corpul tău. Rămâi lângă un suflet la fel de fericit atunci când comunicați, când vă spuneți de griji și motive de bucurie, când vă atingeți pur și simplu cu un gest de tandrețe. Rămâi lângă cel care îți va cunoaște lumea interioară. Oferă-te lui. Oferă-te bărbatului fidel și de încredere. Transformă sexul în mai mult decât o doză de plăcere. Completați-vă, iubiți-vă și creați o lume a voastră.

Corpul tău nu îl oferi primului întâlnit, că nu ești femeie ușoară. Corpul, mintea și sufletul tău se vor modela perfect sub același motiv: dragostea. Contează să găsești pe cel care nu va prefera întâi să te aibă și apoi să te cunoască. Contează să nu te vinzi pentru pofte, dar să știi ce valorezi. Contează să înțelegi ce vrei de la celălalt. Vrei o dragoste care se împarte la doi, atunci îl inviți să-ți cunoască sufletul. Vrei plăceri, îl chemi în patul tău. Până la urmă vei face o singură concluzie: doar bărbatul care va ține la tine cu adevărat va conta. Doar bărbatul care îți va iubi sufltul va conta.

Corpul tău dezgolit trebuie să-l oferi doar celui care îți va iubi sufletul tău dezgolit.