Corpul femeii e ca o vioară. Trebuie să fii un muzicant excelent ca să îl faci să cânte

Ce-și dorește o femeie? Un bărbat potrivit alături, o relație frumoasă și senzația aia de pe la 60, când toate lucrurile s-au potrivit cum nu se poate mai bine. Sau siguranța unui viitor care îi va oferi acea senzație. Până atunci ea caută să fie înțeleasă, ascultată și la rândul ei să asculte un bărbat corect. O femeie vrea să fie iubită. Și până când respectul devine mai vizibil decât dragostea în relație, vrea să trăiască pasiunea unei nebunii. Să simtă că e cea mai importantă femeie din viața lui, cea mai dorită și frumoasă. Însă nu toți bărbații pot să-și exteriorizeze atât de bine emoțiile, să cucerească atât de ușor și să fie atât de buni în pat. Aici și apare diferența dintre așteptările femeii și implicarea bărbatului. Sau o femeie care vrea ceva, trebuie să ofere pe măsură. Ea și oferă, dacă bărbatul reușește să-i trezească lumea nebună, să o provoace. Atunci riști să nu o recunoști, în cel mai bun sens.

O femeie nu e cea mai dulce cu orice bărbat. Și nici cea mai seducătoare. Devine astfel doar când are interesul ei sau când este sinceră. Pe primul fel de femeie o caută bărbații afemeiați, pe celălalt bărbații stabili, gata să iubească o singură dată în viață sau cel puțin cât se va primi. Păi bine, femeia care nu se oferă oricui e de zece ori mai greu de cucerit, dar tot de atâtea ori e mai mare și plăcerea să o ai. Să știi că ea a ta și că numai tu îi simți corpul, sărutul, atingerile. Că numai tu poți să o faci fericită. De aici și felul bărbaților de a fi cu o femeie: cu unele e indiferent, pentru că știe că nu va sta acolo mult, cu altele e insistent, pentru că știe ce poate să iasă din asta. Femeia însă vrea același lucru: să fie iubită, dominată chiar.

Ca să cucerești corpul unei femei, trebuie mai întâi să-i cucerești sufletul. Apoi să-i demonstrezi că nu o faci doar pentru plăcerile tale. Apoi să știi să-l citești bine. Iar asta nu o faci după o noapte și nici zece. Experiența bate teoria, iar să fii alături de cineva mai mult timp înseamnă să cunoști mai bine, să ții cont de detalii. Să înțelegi că nu-i place să fie sărutată în colțul gurii, cum probabil vroia fosta ta și nu acceptă să fie curtată așa cum ești tu învățat. Trebuie să știi unde să pui accentele și unde să lași loc cu o virgulă. Trebuie să vrei să o înțelegi și să nu reproșezi când îi este rușine sau dă înapoi. O femeie o iei încet, o alinți, o cunoști și apoi o transformi în muză.

Corpul femeii e ca o vioară. Trebuie să fii un muzicant excelent ca să îl faci să cânte.