PovesteaTA \ „Continuă viața fără mine, dacă crezi că asta te va ajuta să-ți îndeplinești visurile”

Ea este Teodora. O femeie care iubește, care a fost părăsită, care a înțeles că nu mai e în planurile lui de viitor, care a acceptat acest lucru. Pur și simplu citiți mesajul ei.

„Aș fi vrut sa fiu atat de aproape de tine încât să simt fiecare bătaie a inimii tale în momentul când mă strângi în bratele tale cu căldură și simt tot ceea ce simți tu pentru mine. Aș vrea să fi fost atât de aproape de tine încât să îti vad fiecare sclipire din ochii tăi când mă privești cu dragoste. Aș vrea sa fi fost atât de aproape de tine încât să îți simt fiecare fir de păr ce trece prin mâna mea tremurândă. Aș vrea sa fi fost atât de aproape de tine încât să îți simt fiecare cută a buzei când mă saruţi, apoi să o descriu și să o aștern pe această foaie ce știu că nu o vei citi vreodată.

Aș vrea să fi fost atât de aproape de tine încât să realizez că nu vei fi niciodată al meu și că tot ce a fost între noi a fost doar o iluzie frumoasă ce pentru mine a fost perfectă. Aș vrea să fi fost atât de aproape de tine încât să îți pot șopti doar din priviri tot ceea ce simt pentru tine, fără să îți vorbesc, deoarece tu ai fost atât de aproape de mine încât mă cunoști mai bine decât am făcut-o eu vreodată…

Aș vrea sa fi fost atât de aproape de tine încât să ai curajul să îmi spui că mă vei lăsa în urma ta, în trecutul tău și că nu voi mai face parte din viitorul tău, ci doar din trecut, ca o amintire frumoasă ce ai privit-o ca pe o dragoste efemeră ce trebuie lăsată în urmă pentru a-ți continua viata. Ea te împiedică în prezent să îți îndeplinești dorințele cele mai ascunse, te leagă prea mult de trecut… Continuă-ți viața fără mine, dacă asta crezi că asta te va ajuta să-ți îndeplinești visurile…”