Contează nu bărbatul care a fost cu tine de la început, dar bărbatul care va fi cu tine până la sfârșit

Câți bărbați ai avut până acum? Doi? Trei? Cât de mult ții la cel de acum? Mult? Foarte mult? Nu trebuie să răspunzi. Nu ai cum să știi răspunsul. Vei înțelege asta după ani buni de dragoste, când vei trăi multe experiențe și o vei păstra pe cea mai frumoasă. O vei cunoaște lângă bărbatul la brațul căruia vei trece prin multe, dar vei rămâne. Pentru că îl iubești și te iubește. Pentru că ești a lui și pentru că a rămas cu tine până la sfâșit. Asta va face diferența dintre el și restul bărbaților, fie primul sau al patrulea, fie ei doi sau zece. Ultimul e alegerea ta, e omul tău.

Bărbatul care a fost odată lângă tine și a plecat va conta pentru acel moment. Da, ați avut un trecut frumos în doi. Da, ai învățat multe de la el și el de la tine. Da, au fost amintiri pe care ți-ai promis să le păstrezi o viață. Toate astea însă se vor risipi și vor rămâne doar un trecut odată ce vei trăi prezentul. Nu singură, dar cu fericirea ta, cu un bărbat care a reușit ceea ce nu au reușit ceilalți: să rămână cu tine. Fiecare bărbat va conta pentru anumite momente și doar unul singur pentru toată viața. Așa cum și tu vei conta pentru el. Restul sunt povești de agățat undeva și păreri spuse pe neștiute. Firește, sunt feluri diferite de dragoste, fie că ei s-au cunoscut mai târziu, fie că la început doar unul din ei iubea, fie că erau indeciși ambii, dar totuși asta e dragoste. O va demonstra timpul. O vor demonstra faptele voastre și decizia să fiți împreună.

Cei care trăiesc ani buni alături de oameni nepotriviți nu se pun, pentru că au luat decizia nepotrivită. Doar când iubești poți să faci totul pentru omul de alături, dacă nu, restul deciziilor nu au explicații. De asta vor fi femei fericite și nefercite. De asta vor fi bărbați pentru un început și bărbați pentru un sfârșit. Primii vor lăsa impresii, ultimii vor lăsa încredere. Primii vor cuceri, ultimii vor construi. Primul va impresiona, ultimul va conta. Uneori, primul e și ultimul. Atunci unele lucruri devin mai simple, mai înțelese din start. În rest, vei trăi mult experiențe, vei învăța suficiente lecții, vei ști cum funcționează legea dragostei și te vei îndrăgosti de omul care îți va promite într-o zi că-ți va fi aproape toată viața și apoi în fiecare zi îți va demonstra asta. Asta contează. El contează.

Contează nu bărbatul care a fost cu tine de la început, dar bărbatul care va fi cu tine până la sfârșit.