Complimente pe care iubitul tău ar vrea să le audă cât mai des de la tine

Bărbații sunt dificili, la fel ca femeile. Uneori sunt gălăgioși și insuportabili. Alteori sunt distanți și nu putem avea încredere în ei. De multe ori bărbații aleg tăcerea, spre deosebire de femei care sunt dispuse să vorbească despre propriile sentimente, dar atunci când încercăm să-i descoperim, aflăm că au un interior plin de dramatism, curajos și vulnerabil.

Faptul că „bărbații  nu plâng” e un concept și un stereotip greșit întreținut de generații la rând. Bărbații sunt și ei oameni, care la rândul lor duc în  spate temeri și frici. Din cauza educației și a societății care le-a insuflat că trebuie să fie puternici, neînfricați, iar cea mai mică durere trebuie să o reprime, să o ascundă, au ajuns să trateze acest lucru ca o normalitate.

Cei din jur au început să creadă că este anormal și incorect ca un bărbat să-și recunoască sentimentele și să le accepte. Din această cauză, majoritatea femeilor tratează bărbații ca pe niște oameni puternici care nu au nevoie de cuvinte frumoase și calde.

E greșit să credem că doar femeile duc necesitatea complimentelor, a vorbelor dulci și iubitoare. Bărbații, ca și femeile, au diferite teMperamente care îi caracterizează ca oameni. De exemplu: Un bărbat cu temperament melancolic va avea o puternică energie emoțională. Astfel de bărbați tind să fie tensionați, încordați, îngrijorați. Greu învață să-și desciplineze propriile emoții. Totodată sunt creativi, conștiincioși și perfecționioști. Pe când un bărbat coleric va fi puternic și dur. El știe să se impună. În funcție de temperamentul pe care îl are, mai mult sau mai puțin, fiecare bărbat are nevoie de atenție și iubire.

E frumos să-ți alinți bărbatul și să-i spui cele mai sincere complimente. Iată câteva complimente pe care bărbații vor să le audă de la partenerele lor:

1. Mă simt în siguranță lângă tine. Oricăre bărbat vrea să știe că femeia iubită se simte fericită lângă el și are încrederea că oricând ar putea să o protejeze de orice primejdie.

2. Gătești gustos. Fiecare bărbat are nevoie de apreciere și încurajare.

3. Sunt mândră de  tine. Bărbații își văd valorile diferit decât o fac femeile. Ei tind să își îndeplinească obiectivele. O mare parte din încrederea lor depinde de cât de bine își îndeplinesc aceste obiecteve. Sprijinul femeii de alături îi liniștește și le dovedește că ceea ce fac o fac bine.

4. Am încredere în tine. Dacă un bărbat nu este sigur pe sine, el se va simți permanent instabil în relația în care se  află. Atât timp cât un bărbat știe că partenera lui are încredere în el se va simți sigur pe sine și va crede în dragostea pe care o  trăiește.

5. Mulțumesc. Bunătatea nu se oferă pentru a primi ceva în schimb. În schimb, trebuie recunoscută și apreciată. Atunci când un bărbat face un bine, vrea să-i fie prețuit și respectat gestul.

Nu uitați, fiecare dintre noi a fost conceput din iubire, de aceea o viață întreagă vom avea nevoie de dragoste. Fiecare dintre noi este construit din carne și oase, iar durerea este simțită și pe interior, prin suflet. Fiecare are nevoie de o îmbrățișare, fie că e bărbat sau femeie.

A fi puternic nu înseamnă a nu plânge și a nu-ți recunoaște vulnerabilitatea, ci avea capacitatea de a rămâne același om bun de altădată, indiferent de expriențele și de circumstanțele prin care ai trecut.

Mary