Citește asta dacă simți că te-ai încurcat în propriile gânduri şi nu știi ce este corect și ce nu

Mergi la serviciu, dar continui să te gândești: oare asta este viața pe care vrei să o trăiești? Nu ai motive să plângi, dar totuși nu ești sigură dacă asta e viața potrivită sau trăiești ceea ce ai. Uneori îți pare că această viață a fost aleasă pentru tine, întrucât nu erau alte opțiuni.

Te întâlnești cu prietenii, dar simți că aceștia nu te înțeleg. Simți că ei te privesc, dar nu te văd. Nu poți să spui ceea ce vrei cu adevărat, pentru că vor arăta imediat cu degetul.

Te întorci în camera ta și te simți singură. E gol acest spațiu în care nimic nu mai este potrivit. Te culci și nu poți să adormi, pentru că gândurile nu te lasă.

Neîncrederea și îndoiala sunt noii tăi prieteni. Trăiești, dar îți pare că sufletul tău moare cu fiecare zi. Și în timp ce ești cu oamenii nepotriviți, indiferent ce ai face, va fi incorect. Doar oamenii din jur pot să te inspire, să te ajute și să te încurajeze, atât timp cât nu te poți regăsi.

Atunci când ești înconjurată de oameni care se consideră perfecți, care continuă să te învinovățească, nu vei găsi liniștea. Nu vei putea să te trezești cu senzația că ești iubită.

Dacă nu știi ce este corect și ce nu, e pentru că ai uitat de vocea ta interioară și te-ai pierdut printre alți oameni. Ai uitat să fii tu însăți. Ai uitat că lumea aceasta este mare și la singur vei găsi mii și mii de oameni care gândesc exact ca tine și care te vor accepta așa cum ești.

Sunt oameni care se vor mândri cu tine și oameni care te vor critica. Ai uitat că poți să găsești oamenii potriviți. Trebuie doar să nu cedezi, să nu te învinovățești, să cauți soluții, să vezi lucrurile într-un mod optimist. În rest totul se va aranja și atunci vei fi fericită cu adevărat.

Source :