Citește asta, dacă nu știi de ce te resping bărbații pe care-i placi

În relațiile ideale am fi permis jumătății noastre să vadă doar partea noastră perfectă. În relațiile reale deoseri permitem celui de alături să vadă și părțile noastre mai proaste.

Este firesc. Să trăiești cu cineva, să împarți cu el totul, să-l vezi în fiecare zi – înseamnă și momente mai puțin plăcute. Este imposibil să fii 100% bună tot timpul.

Dar una e când permiți omului drag să vadă părțile mai puțin bune și alta e să-ți asumi toată munca și intenția de a schimba ceva. Multe femei nu înțeleg cât de ușor e să distrugă o relație. O pot face astfel:

1.Controlul. 

Încerci de fiecare dată să controlezi omul de alături. Crezi că tu trebuie să rezolvi toate problemele. Poate și având bune intenții, însă dacă-i spui de fiecare dată că face lucrurile incorect, el se va îndepărta.

 

2. Rol de mămică.

Procedezi exact ca și mama cu copilul ei. Ai grijă de el, ai încredere în nevinovăția lui, îți este teamă să-l presezi. Îți asumi totul – atât partea fizică, cât și emoțională.

Îți este mereu teamă și te întrebi ce ai putea să faci pentru el. Reacția lui însă va fi ca al unui copil alintat.

3. Atotștiutoarea.

E genul de femeie care încearcă să cucerească bărbatul prin sexualitatea ei. Ajunge până în momentul când controlează și sexul. Manipulează cu vorbe și gesturi. Dar toate relațiile bazate pe presiune și amenințări se destramă.

4. Jertfa.

Fiecare femeie vrea să apară în viața ei un prinț care să o salveze. O dată e permisibil. Însă dacă ea de fiecare dată are un comportament de jertfă care trebuie salvată, e prea mult. E insuportabil pentru un bărbat.

5. Prințesa. 

Fetele vor admirație, nu dragoste. De aia multe din ele lipsesc de adevăratele emoții în favoarea unor clipe de fericire.

Trebuie să știi ce vrei de la tine și de la omul de alături. Fii sinceră.

Source :