Citește asta atunci când nu-l poți uita pe cel care te-a uitat cu mult timp în urmă…

Există două motive reale pentru care suferim din cauza unei iubiri pierdute:

1) Credem din tot sufletul că această persoană ne-a fost sortită;

2) Ni se pare că nu suntem capabili să găsim pe cineva mai bun.

Dar mai trebuie să ținem cont de încă două lucruri, în acest sens:

1) Dacă cineva ne este, cu adevărat, sortit el se va întoarce în viața noastră la locul și timpul potrivit;

2) Ești întotdeauna capabilă să găsești pe cineva mai bun decât o persoană care te-a putut uita cu ușurință.

De aceea, cea mai corectă metodă de a te detașa de obsesia psihologică față de el este să te eliberezi de el, fără a încerca să-l uiți. Iată cum trebuie să faci acest lucru:

Amintește-ți de el la toate aniversările tale. Amintește-ți că într-o astfel de zi importantă el nu este cu tine. El a ales să fie fericit altundeva și alături de o altă persoană, fără ca să-ți facă ziua mai frumoasă.

Amintește-ți de el atunci când ești tristă. Amintește-ți cum el îți promitea cândva că va fi cu tine până la urmă și că nu te va trăda niciodată, dar nu s-a ținut de cuvânt.

Amintește-ți când ați fost invitați la nunta prietenei tale. Când el ți-a promis de-atâtea ori că va veni cu tine și că veți avea o seară frumoasă. Dar până la urmă a întârziat și a refuzat să mai vină, spunând că nu mai are sens. Iar tu ai rămas singură printre sute de invitați.

Amintește-ți de câte ori familia ta te-a întrebat dacă ești sau nu într-o relație, dar n-ai putut răspunde nimic. Pentru că nici tu nu știai acest lucru. El evita la maxim orice gen de specificări, clarificări de situație sau etichete. El nu te considera jumătatea lui.

Amintește-ți cât de fericită ești acum, pentru că nu trebuie să mai suferi. Mai amintește-ți și că ai atâția oameni care te fac să zâmbești și nu uita că el a ales să o facă pe o altă fată să zâmbească.

Amintește-ți de el, ori decâte ori vrei să-l uiți. El te-a uitat cu mult timp în urmă și își dorește de la tine același lucru.

Amintește-ți de el atunci când, în sfârșit, o să depășești această despărțire. Și atunci când îl vei întâlni pe stradă și nu-l vei mai recunoaște…

Sursa :