Citește asta atunci când crezi că inima ta rănită nu se va mai vindeca niciodată

Ai fost rănită de cei la care te aşteptai cel mai puţin. Ai fost trădată şi înlocuită cu alți oameni. Oameni ce nu se compară cu tine. Te-au dezamăgit şi adesea ai fost ignorată fără vreo explicație.

Ai făcut lucuri pe care le-ai regretat a doua zi şi altele pe care regreţi că nu le-ai făcut deloc. Și este absolut normal. Ești om – greșești.

Ai trecut prin zile groaznice. Zile de care îţi aminteşti în toiul nopţii – dar le-ai depăşit. Eşti puternică! Te subestimezi atunci când zici „ Nu pot!”.

După toate obstacolele prin care ai trecut, ai devenit alt om. Nu mai eşti atât de naivă, atât de credulă.

Ai pus un lacăt pe inimă şi o păstrezi doar pentru tine. Te aperi astfel. Poate vrei să fii singură, pentru că privești sceptic dragostea.

Pentru că aştepţi să fii din nou trădată. Crezi că toți oamenii sunt identici. Un trecut urât nu înseamnă şi un viitor aidoma.

Ai tot de ce este nevoie pentru a obţine succes. Nu mai gândi pesimist. Apreciază-te just. Realizează că meriți cele mai frumoase lucruri.

Nu eşti prea distrusă pentru a regăsi iubirea. Nu eşti prea distrusă pentru a începe o nouă relaţie, şi nici pentru a te împrieteni din nou. Nu eşti prea distrusă pentru a-ţi urma visele. Nu eşti prea distrusă pentru a fi mândră de tine. Nu ești distrusă. Ești pur și simplu mai matură.

Tu ești puternică! Ești integră! Nu îți lipsește nimic, poate doar un pic de încredere în forța imensă pe care o ai.

Sursa :