Citește aceste rânduri dacă te gândești să te întorci la bărbatul care a plecat

Oamenii se despart, este un adevăr de necontestat. Dar foștii întotdeauna se întorc. După trei luni, trei săptămâni sau trei ani, vine acel mesaj:„Salut”. Întotdeauna știi ce înseamnă, nu-i așa?

Să vă împăcați nu este o idee proastă, cel puțin nu întotdeauna. Dar, înainte ca el să-ți spună motivele lui, întreabă-te dacă ești sigură că vrei să o faci.

Ești sigură că vrei să treci din nou prin asta?

Este sexul un motiv suficient de bun ca să uiți lucrurile urâte pe care le-a făcut? Îți promitea multe și nu se ținea de cuvânt, se purta urât cu tine.

A devenit fostul tău dintr-un motiv.

Gândește-te dacă puteți fi cel puțin prieteni. Dacă nu, atunci cum puteți să aveți ceva mai mult? Foștii apar atunci când ai întâlnit pe altcineva, când trebuie să sacrifici ceva care merge bine pentru ceva ce a fost și a mers prost.

Nu contează cine a fost vinovat. Dacă și accepți să te întorci, începeți totul de la început. Nu trebuie să existe fraze de genul: „Iată de ce te-am părăsit ultima dată!”. Amintirile din trecut doar vă vor face rău.

Întreabă-te cât de mult v-ați schimbat de la despărțire până acum. Cine ești acum? Cine este el? Se întâmplă să revezi o persoană după mult timp și să înțelegi că nu mai este cea pe care ai cunoscut-o.

Dacă motivul despărții voastre a fost infidelitatea, atunci trebuie să te gândești de 100 de ori înainte de a-i oferi omului o a doua șansă. Nimic nu îți garantează că de această dată nu va fi astfel.

Dacă chiar ați decis să încercați, nu complicați lucrurile. Nu exagerați prin a analiza în detalii fiecare faptă. Relaxați-vă și bucurați-vă. Întotdeauna amintește-ți ceea ce dorești, pentru a nu te alege iar cu inima zdrobită.