Citește aceste rânduri dacă el nu îți răspunde, iar tu adormi simțindu-te atât de singură

Vreau să cunoști dragostea care te va face să fii plină de încredere. Acea dragoste, care nu te forțează să suferi în fiecare zi, așteptând în zadar un mesaj din partea lui. Vreau să cunoști acea dragoste, care nu te face să te simți prost.

Am suferit, încercând să păstrez alături bărbatul care îmi provoca durere. Îi scriam mesaje, așteptam un răspuns, fără rost. Ștam că nu așa trebuie să fie dragostea adevărată.

Adormeam și mă simțeam atât de singură.

Emoțiile mele dispăruseră demult, le depozitasem adânc în inima mea, pentru că mai avea cine să le înțeleagă. Așteptam momentul când el va dori să fie cu mine, pur și simplu.

Parcă eram o copilă în așteptarea celui mai scump cadou și greșeam atât de mult. Am reușit să scap de această dependență, am reușit să mă retrag în propria mea lume. Mă durea sufletul, dar am înțeles mai târziu că a fost cea mai corectă decizie.

Dacă treci prin aceeași poveste tristă, tte întreb: ești mulțumită cu acest puțin pe care-l primești? Ești fericită să te trezești de una singură, știind că el se trezește alături de altcineva?

Uneori este firesc să nu știi ce vrei cu adevărat. Ai nevoie de zile, de multe zile să înțelegi cine ești și ce meriți. Și ai nevoie de o singură dimineață să înțelegi cât de fericită ești – atunci când te vei trezi alături de omul potrivit.

Este important să înțelegi ce vrei tu de la viață, cine ești tu, care sunt visurile și scopurile tale. E important să înțelegi că în primul rând îți aparții ție, cu toate victoriile și eșecurile.

Dragostea față de sine nu vine peste noapte. Pentru cei care au trăit pe propria piele o dragoste toxică – nu este ușor.

Timpul va trece și va fi mult mai bine. Dragostea adevărată există, ea te așteaptă. Nu-ți fie rușine de tine, de felul tău de a fi. Iubește-te. Apreciază-te. Controlează-ți viața.

Sursa :