fb

Citește aceste cugetări, înainte de a dărui iubirea ta cuiva…

Niciodată nu accepta mai puțin decât ceea ce meriți. Ai trecut printr-o cale atât de lungă, ca să ajungi acolo unde ești acum. Ai trăit atâtea dureri, încât nu ți-au mai rămas lacrimi.

Niciodată nu permite nimănui să-ți fure lucrurile cele mai frumoase din suflet. Nu da nimănui cheia de la slăbiciunile tale. Descoperă-ți profunzimea lăuntrică. Înțelege-o. Admiră frumusețea ce se ascunde după rănile tale cele mai adânci.

Niciodată nu-i dărui inima, până nu ți-a demonstrat că o merită. Ai luptat atât de mult cu tine însăți și cu întregul univers, pentru a-ți reabilita iubirea, ca să-l lași acum să distrugă totul. Permite-i să intre în inima ta doar atunci când simți cu adevărat că el va rămâne acolo până la urmă.

Niciodată nu-ți deschide sufetul nimănui, doar dacă acest suflet nu e atât de suferind ca și al tău.

Niciodată nu te gândi nopți în șir la cel care-și amintește de tine doar la miez de noapte, când e beat sau plictisit. Tu nu meriți o astfel de iubire.

Niciodată nu-ți irosi timpul pe cineva care găsește timp pentru sine sau doar când vrea să-și umple golul sufletesc.

Niciodată nu cerși atenția nimănui. Nu încerca să impresionezi pe cel căruia nu îi pasă dacă zâmbești sau plângi acum.

Niciodată nu-ți pierde energia pe relații în care nu există claritate, în care niciodată nu știi dacă vei auzi un ,,Bună” neașteptat sau un ,,La revedere” nespus.

Fii sigură de propria ta valoare. Ești incredibilă. Ești unică și autentică.

Fii corectă cu tine însăți și cu sentimentele tale, pentru că doar tu ești responsabilă pentru propria ta fericire!

Source :