Citește acest articol dacă simți că te-ai încurcat în propria viață și nimeni nu te înțelege

Mergi la serviciu, dar te gândești: oare asta este viața pe care vrei să o trăiești? Nu ai motive să plângi, dar totuși nu crezi că trăiești cu adevărat. Uneori îți pare că această viață a fost aleasă special pentru tine, fără a te întreba.

Simți că prietenii nu te înțeleg. Ei te privesc, dar nu te văd. Nu le spui adevărul, pentru că vor arăta imediat cu degetul.

Te întorci în camera ta și te simți singură. E gol acest spațiu. Te culci, dar nu poți să adormi.

Neîncrederea și îndoiala sunt noii tăi prieteni. Trăiești, dar îți pare că sufletul tău moare în fiecare zi. Dar ține minte: atât timp cât ești cu oameni nepotriviți, indiferent ce ai face, va fi nepotrivit.

Doar oamenii din jur pot să te inspire, să te ajute și să te încurajeze, atât timp cât singură nu te regăsești.

Atunci când ești înconjurată de oameni care continuă să te învinovățească, nu vei găsi liniștea.

Dacă nu știi ce este corect și ce nu, e pentru că ai uitat de vocea ta interioară și te-ai pierdut printre oameni. Ai uitat să fii tu însăți. Ai uitat că lumea aceasta este mare și la singur vei găsi mii și mii de oameni care gândesc exact ca tine și care te vor accepta așa cum ești.

Sunt oameni care se vor mândri cu tine și oameni care te vor critica. Ai uitat că poți să alegi.

Trebuie doar să nu cedezi, să nu te învinovățești, să vezi lucrurile altfel. Până la urmă totul se va aranja și atunci vei fi fericită cu adevărat.

Source :