Citește acest articol, dacă relația în care te afli te-a făcut să uiți cine ești

Dacă aflându-te într-o relație, ai uitat ce înseamnă a te simți acasă în propria piele, atunci ai ales articolul corect.

O relație nu va anula sentimentul singurătății. Problema este că simți acest gol venind din interior. Mulți se implică într-o relație, considerând că ea va compensa o lipsă. Aceste persoane își spun lor înșiși: ”Voi deveni fericită când voi întâlni pe cineva.”

Să presupunem că ai întâlnit pe cineva. Câteva luni, sau chiar ani, această relație te face fericit și împlinit. Dar mai devreme sau mai târziu, va veni un moment când se va reîntoarce vechiul sentiment de singurătate. Te simți părăsit și nefericit. Partenerul se simte neglijat și cere mai multă atenție. El va absoarbe în acest mod energia din tine și încet vei simți cum cedezi.

În scurt timp vei deveni prizonierul fricii, durerii și desperării. Motivul principal va fi sentimentul de singurătate pe care l-ai ascuns adânc în tine, dar care niciodată nu a dispărut.

Înțelege că tu ești sursa propriei fericiri și satisfacții. Nici o relație nu va fi în stare să îți ofere ceea ce tu poți să îți oferi.

Ești eroul vieții tale. Ești cel mai bun prieten al tău. Ești adevărata ta dragoste.

Astăzi este acea zi când poți să îți transformi viața și să devii iubirea vieții tale. Iubește-te așa cum ești, acceptă-te, inclusiv și cu defectele tale. Înțelege ce te face fericit și încearcă să prețuiești și să valorifici fiecare moment din viața ta. Încetează să aștepți clipa când în viața ta va apărea o persoană care te va ”salva”. Tu însăți ești persoana de care ai nevoie în acest moment.

Încetează să mai cauți. Încetează să pretinzi că lumea îți datorează ceva. Când întâlnești pe cineva, scopul tău este să te împarți cu sentimentul de fericire pe care deja îl deții. Ai grijă de sufletul tău. Ascultă-ți glasul interior. Cunoaște-te pe tine însuți. Descoperă-te pe tine.

Întoarce-te spre sine!

Întoarce-te casă, întoarce-te spre sine. Nu te mai agăța de lucrurile din jurul tău.

Ascultă-te! Schimbă-ți viața. Caută calea care te va inspira atât pe tine, cât și pe cei din jur. Nu te mai acuza de greșelile din trecut. Nu avea regrete. Trăiește în prezent. Bucură-te de momentele pe care le creezi singur. Numai în acest mod vei găsi drumul spre sine.

Într-o relație nu trebuie să te simți singur.

Oferă ție și partenerului oportunitatea să vă folosiți întregul potențial, să vă simțiți în relație ca în zbor. A iubi pe cineva cu adevărat înseamnă a-i oferi libertatea și dreptul de a alege.

De obicei, întâlnești o persoană dintr-un anumit motiv. Acesta a fost destinul.

Devin-o adevărata ta iubire!

Menține contactul cu Eul tău. Roagă-te. Meditează. Permite-ți să plângi. Cere-i iertare persoanei iubite.

Nimeni în afară de tine nu va fi în stare să te lipsească de sentimentul de singurătate. El este un indiciu că tu trebuie să fii acum alături de tine, să îți oferi sprijin.

Înconjoară-te de persoane care cu adevărat țin la tine!

Dacă partenerul tău nu este dispus să se schimbe de dragul relației, nu vrea să renunțe la un comportament negativ, atunci cred că a venit timpul să vă despărțiți.

Înconjoară-te de persoane de calitate, care își ascultă inima. Aceste persoane niciodată nu îți vor tăia aripile. Ele nu te vor epuiza de puteri și energie. Ele vor emana lumină și căldură și te vor inspira să trăiești.

Relațiile cu astfel de persoane te vor face mai puternic.