Citește acest articol dacă ai obosit să fii tu însăți!

Se poate întâmpla să te obosească tot ce se întâmplă în jurul tău. Să te extenueze rețelele de socializare și faptul că poți urmări doar viața dinamică a altora, pe când a ta este una monotonă. Te simți invizibilă. Totul pare lipsit de sens și scop.

Simți că ești singură, când știi că poți să îți contactezi prietenii oricând. Știi că ai o familie iubitoare, care o sa îți fie alături când o să ai nevoie, dar conștient le eviți compania. Poate ești într-o relație și descoperi afecțiune sinceră din parte partenerului, dar simți că nu este de ajuns. Ai senzația că totul este prea banal.

Fie experimentezi o fericire exagerată, fie te scufunzi într-o melancolie deprimantă. Iar atunci când se întâmplă aceasta, stai zile întregi în pat, fără dorința sau voința de a te ridica.

Ești furioasă că demonstrezi prea multe emoții. Te-ai obosit deja să te învinuiești pentru că abordezi totul prea personal și pentru că ți-ai permis ca sentimentele să îți dăuneze.

Te-a extenuat faptul că le permiți oamenilor să te trateze fără respect. Ei vin la tine doar atunci când au nevoie de o favoare și te cerți personal pentru că permiți acest lucru.

Nu mai vrei să te deschizi oamenilor, pentru că ei nu te înțeleg și te rănesc.

Dacă te recunoști în descrierea de mai sus, nu încerca să fugi de aceste trăiri. Permite-ți să simți toată tristețea și dezamăgirea care s-a acumulat în tot acest timp. Pentru că numai în acest mod vei învăța ceva din aceste emoții.

Când simți că ești lipsită de puteri, fă o pauza, dar să nu cedezi niciodată. Este dreptul tău să îți dedici ceva timp exclusiv ție, pentru a găsi și a te alimenta cu noi forțe care te vor ajuta să lupți în continuare.

Ca să nu te mai simți singură trebuie să cauți fericirea în tine, nu să te aștepți ca alții să ți-o ofere. Doar atunci vei putea avea siguranța că nu te va epuiza faptul să fii tu însăți.

Sursa :