Citește acest articol dacă ai obosit să aștepți iubirea adevărată!

Ai urmărit vreodată o persoană care îndeplinește o acțiune fără a ști că este urmărită? Ea zâmbește și strălucește de bucurie fără a încerca să impresioneze pe cineva. Acea persoană îți place cu atât mai mult cu cât știi că în acel moment e autentică.

M-a deprimat însă conștientizarea faptului că eu nu mă puteam bucura de singurătate în acest mod.

Am senzația că anii au trecut în suferință și pustietate. Eu credeam că mă arătam răbdătoare și calmă în așteptarea unei peroane de care să mă îndrăgostesc, dar adevărul era altul.

Întotdeauna mă plângeam că nu eram implicată într-o relație. Ori era partenerul nepotrivit, ori perioada nefavorabilă. Niciodată nu a fost  iubire adevărată.

Odată ce am încetat să mai aștept sufletul pereche, odată ce nu am mai fost obsedată de ideea de a întâlni pe cineva, am cunoscut persoana de care aveam nevoie.

Într-un moment mi-am dat seama că am nevoie să învăț să mă apreciez pe mine și fie fiu fericită independent ca să pot să inițiez o relație.

Când am învățat să fiu eu însumi, atunci el s-a îndrăgostit în mine. El m-a remarcat anume atunci când savuram din clipa prezentă și mă bucuram de viață.

Am fost singură timp de doi ani. Perioadă în care am învățat să îmi placă propria companie. Atunci a apărut un bărbat. El nu completa o pustietate interioară, nu îmi dădea speranțe false. Cu el mă simțeam cu adevărat bine continuând să fiu eu însumi.

Nu începe cu cineva o relație din motivul că nu îți place singurătatea, te simți părăsită sau plictisită. Această relație va fi disfuncțională și niciodată în avantajul tău.

Îți vei da seama când vei întâlni persoana potrivită. O să simți acest fapt cu întreg corpul și sufletul. Nu te limita la niște sentimente mediocre, când în viitor poți să ai parte de mai mult.

Iubirea adevărată nu reprezintă cadouri și întâlniri scumpe, ea este ceva inexplicabil, dar care te stăpânește în totalitate.

Sursa :