Cine sunt acele femei, care vor rămâne în inima unui bărbat o viață

Nu orice femeie poate intra în inima unui bărbat și să rămână acolo pentru totdeauna. Bărbații devin foarte selectivi atunci când știu că aleg femeia vieții lor, cu care să formeze o relație de durată.

Motivele pentru care un bărbat va păstra o femeie în inima lui sunt diferite. La baza acestei alegeri vor sta emoții precum iubirea, durerea, dezamăgirea, gelozia, împlinirea. Iată cine sunt acele femei, care vor rămâne pentru totdeauna în inima unui bărbat:

Femeia care i-a vindecat rănile

Deși a avut sufletul rupt în bucăți la un moment dat și viața l-a purtat prin mai multe experiențe dureroase, totuși a întâlnit în drumul lui femeia care a știut să-i pună pansament pe suflet. Ea a fost femeia care i-a vindecat toate rănile.

I-a acoperit toate cicatricile cu iubirea ei. Ea a fost cea care a știut cum să-l prindă din cădere și să-i aline toate suferințele, să-i adune sufletul din bucăți și să-l construiască înapoi. Alături de ea, el s-a simțit regăsit și întregit, de aceea niciodată nu o va putea scoate din gândurile sale.

Femeia care l-a iubit cel mai mult

Anume ea a fost cea care l-a făcut să simtă adevărata iubire. Ea l-a purtat prin toate camerele emoțiilor, l-a cuprins atunci când îi plângea sufletul. Și-a deschis inima cu dor de iubire, de respect, de pasiune.

În ochii ei mereu strălucea dragostea, în inima ei mereu vibrau emoțiile sincere de iubire. Toată această energie pozitivă a știut să i-o transmită și partenerului. Alături de ea el a reușit să îmbrățișeze adevărata fericire.

Femeia pe care a iubit-o cel mai mult

Un bărbat nu va putea uita femeia pe care a iubit-o cel mai mult în viața sa. Femeia care i-a fost muză zile și nopți întregi. Pentru această femeie el a oferit tot ceea ce a știut că are mai bun, mai curat și s-a transformat în cel pe care mulți azi nici nu-l recunosc.

Femeia care l-a trădat

Trădarea nu se uită, nici nu se iartă. Un bărbat niciodată nu o va putea uita pe femeia care l-a trădat, care a pus amprenta pe sentimentele lui și le-a transformat într-un simplu gunoi.

El nu va putea să dea uitării momentele în care trăirile lui au fost puse la îndoială. Pentru el, această femeie și-a pierdut orice importanță și orice formă de respect. Totuși, l-a durut prea mult și nu o va putea uita niciodată.

Femeia alături de care a trăit experiențe unice

Cu ea a trăit cele mai intense momente de dragoste, cele mai unice experiențe pe care știe că nu le va mai repeta. Ea este femeia care mereu va ocupa acel loc aparte în sufletul său și căreia îi este recunoscător pentru toate clipele de neuitat.

Femeia care l-a părăsit

Un bărbat va suferi după femeia care l-a părăsit și i-a trădat încrederea, devotamentul, iubirea. El nu va putea să uite cum ea a renunțat atât de ușor la dragostea lor, la energia pe care o împărțeau în doi.

El s-a simțit trădat de cea în care a avut cea mai mare încredere și cu care a împărțit cele mai frumoase momente din viața sa. Felul în care ea a procedat îi vor reveni mereu în minte.

Femeia de care încă îi este dor

Dorul de ea îi distruge orice gând, astfel că la final de zi își dă seama că tot la ea s-a gândit toată ziua. Ea este femeia pe care el nu o poate lăsa în trecut. Încă îi este dor de cea care i-a stat aproape de suflet. Amintirea ei îl va urmări mereu.

© De Vorbă cu Tine