„Cine au fost bărbații din viața ta?” : articol audio care îți va aminti atât de multe lucruri

–    Emma, cine au fost bărbații din viața ta?

–    Ți-am mai spus despre ei, Greg.

–    Dar nu mi-ai spus ce nu a mers. De ce nu ai rămas cu vreunul din ei?

–    Pentru că nu a fost niciunul alături de care să mă simt eu însămi. Probabil nici ei nu au fost lângă mine așa cum au vrut ei să fie.

El va veni simplu. El e genul de bărbat care nu se lasă neobservat, dar căruia nu-i pasă de atenția lumii. El va veni sincer, nu-ți va promite nimic, dar îți va oferi totul. Va ști că împreună luptăm, împreună construim și împreună suntem fericiți. Nu îi va păsa cine a fost înaintea lui, dar îi va păsa de trecutul tău. Va ști că amintirile tot sunt o parte din tine. Așa că te va înțelege, te va susține și va reuși astfel, pas cu pas, să te cucerească. La început va fi o aventură, apoi un om de suflet, apoi fără el nu îți vei mai putea imagina viața. Și toată emoția asta nu va fi un truc. Nici o tresărire de moment. Așa, el va lua locul trecutului. Așa, va veni o zi în care pur și simplu vei uita. Fără eforturi, fără să mergi la psiholog sau să te consoleze prietena cea mai bună. Vei uita pentru că vei trăi cu prezentul, cu el.

Deschide această secvență audio, ascult-o și lasă-te purtată într-o lume a iubirii sincere, acolo unde el până la urmă va veni.