Cine a spus că va fi ușor? Fiecare relație are greutățile și problemele ei. Însă dacă decizi să rămâi și în momente grele, înseamnă că e cu adevărat

Relațiile de asta sunt relații: să difere de-un flirt, de un compliment spus în grabă, de-o noapte petrecută în doi. E mult mai serios și mult mai dificil să păstrezi ceea ce construiești pas cu pas. Dar e și mult mai plăcut. E implicarea ta și a celuilalt. E dragostea ta și a omului de alături. E dorința voastră comună să transformați un sentiment sincer în ceva mai profund. Mai de lungă durată. Mai de suflet. E important să vrei să trăiești veșnicia alături de un om drag. E important să ajungi să vrei asta. Pentru asta contează dincolo de toate să rămâi parte din acel tot întreg. Contează să nu cedezi.

Nu e ușor să menții o relație, chiar dacă la baza ei de dragoste sinceră și reciprocă. Mereu se va găsi cineva să pună piedici, mereu vor apărea situații imprevizibile. Avantajul cuplurilor puternice e că vor trece peste toate momentele dificile și anume aceste momente îi vor apropia și mai mult. EI vor înțelege cum să nu permită mărunțișurilor să oprească construcția unei relații frumoase. Ei vor susține. Ei vor aprecia gesturile făcute reciproc și din dragoste. Ei vor iubi.

Trebuie să vrei să fii într-o relație și alături de celălalt ca să reușești ceva în acest sens. Trebuie să nu iubești în doze, temporar. Trebuie să mai și cedezi. Să mai și asculți. Să împarți ce ai mai bun cu omul iubit. Să fii recunoscător și să mulțumești că există cineva care să te înțeleagă. În rest, nimic nu e ușor. Dar asta și face diferența dintre relații puternice și cele temporare. Primele vor rezista, ultimile vor cădea la prima adiere de vânt. Ca să construiești o relație bună trebuie să fii acolo, alături de omul drag, indiferent de orice. Asta înseamnă să iubești cu adevărat.

Cine a spus că va fi ușor? Fiecare relație are greutățile și problemele ei. Însă dacă decizi să rămâi și în momente grele, înseamnă că e cu adevărat! – citat cu autor anonim