Cinci lucruri care storc energia dintr-o femeie: încetează să le faci

Femeia și bărbatul sunt diferiți. Ceea ce nu-l afectează pe bărbat, pe femeie o poate stresa, epuiza și supăra.

De exemplu:

1. Dezordinea în casă. Unul dintre cele mai epuizante lucruri pentru femei este dezordinea în casă sau la birou. Crezi că o femeie își ceartă iubitul pentru că și-a lăsat ciorapii la nimerală, fiindcă nu are altceva de făcut? Nu e chiar așa. Pur și simplu o femeie este predispusă să atragă o mai mare atenție asupra lucrurilor care se întâmplă în jur.

Toate hainele și obiectele împrăștiate prin toată casă o pot bloca emoțional. Dacă dezordinea din casă nu se sfârșește pe femeie o poate stresa. Puterile o părăsesc, dorește să stea lângă mormanul de haine și să plângă, în timp ce bărbatul de lângă ea ar putea să nu o înțeleagă.

2. Visele urâte. Femeile spre deosebire de bărbați nu dorm atât de profund. Bărbatul poate dormi fără nicio grijă, chiar dacă deșteptătorul sună întruna. Femeia e atentă la orice mișcare. Mai ales în nopțile în care copilul nu doarme. Femeia reacționează la un simplu șuierat, mesaj sau apel. De aceea femeile de foarte multe ori nu se odihnesc destul.

Ca o femeie să facă față responsabilităților trebuie cel puțin ocazional să doarmă cu adevărat. Cu adevărat doarme atunci când nimic nu o distrage. Soțul nu o întreabă unde îi este cămășa, telefonul nu sună întruna, pisica nu miaună la ora 4 dimineața.

3. Bârfele. Femeia e o fire foarte emotivă. În timpul unei conversații cu prietena sa, ea poate trăi mai multe emoții decât un bărbat în timpul luptelor. Emoțiile femeile sunt atât de puternice încât le-ar putea istovi, consuma și epuiza.
Este timp pentru muncă, dar și pentru distracție. Femeia care se limitează doar la pălăvrăgeala cu prietenele se simte mereu indignată, hărțuită și obosită. Același lucru se întâmplă și atunci când comunică pe rețelele de socializare.

4. Instisfacția în pat. O seară de amor – scurtă, rapidă sau neplăcută. Orice partidă de sex se poate considera neplăcută, din momentul în care femeia nu are orgasm și emoții puternice. Nici măcar nu se poate numi sex, ci doar niște exerciții fizice și epuizante.

După un sex bun bărbatul vrea să doarmă, iar femeia vrea să plece la sală.

5. Sentimentul vinovăției. Cel mai trăit sentiment de femei este vinovăția. V-ați gândit vreodată de ce Eva a rupt mărul discordiei? Pentru că e mai ușor să învinovățești o femeie. Ai observat vreodată cum reacționează la diverse acuzații bărbații și femeile? Bărbații protestează, înjură sau amenință. Însă femeile își recunosc imediat vina. Se gândesc cum să corecteze greșeala, cum să o amelioreze. De foarte multe ori femeile sunt manipulate astfel ca să se simtă vinovate.

Dacă ești femeie cu siguranță pentru cineva nu ești destul de bună. Ești prea bătrână, grasă, oferi prea mult timp copiilor sau ești o singuratică incurabilă. Nu-ți acorzi atenție sau ești prea egoistă. Cu toate astea trebuie să accepți această idee. Trebuie să-ți formezi obiective precise și să nu încerci să fii pe placul tuturor. Ignoră oamenii care te învinovățesc petru toate. Astfel vei dobândi mai multă energie.

Adevărul e că suntem oameni diferiți. Ceea ce unui bărbat îi pare un fleac, nouă ne poate strica ziua. Trebuie să luăm problema în propriile mâini și să ne creem condițiile necesare pentru rezolvarea ei.

Sursa :