El nu merită timpul tău, dacă… Cinci semne că e timpul să-l lași și să-ți găsești o persoană mai bună

El nu merită timpul tău, dacă…

1. El își alege prietenii și nu pe tine

Aici nu e vorba de situațiile de rutină în care el pur și simplu are nevoie să se relaxeze alături de prietenii săi, ci de cazuri specifice. De exemplu ziua ta de naștere, aniversarea voastră sau pur și simpu o zi foarte importantă pentru tine. Dacă el își alege prietenii și nu pe tine, atunci nu ai nevoie de un astfel de bărbat, pentru care nu însemni nimic.

2. El nu acceptă compromisurile

Dacă el refuză de fiecare dată să analizeze o oarecare problemă sau un conflict din cadrul relației, atunci lucrurile cu siguranță nu vor merge între voi. Egocentrismul nu are ce căuta într-o iubire prosperă.

Dacă îți dorești să fiți un cuplu fericit, atunci trebuie să-ți găsești pe cineva care e gata să depună același efort ca și tine, pentru a crea un echilibru armonios între voi.

3. El nu planifică întâlnirile voastre

El îți vorbește non-stop despre cât de mult ar vrea să-i fii alături acum și cât de dor îi este de tine. Dar când e vorba să ieșiți undeva, doar tu ești cea care inițiază ceva sau care cel puțin propune anumite lucruri. În același timp, tot tu ești cea care își modifică și își reduce din activitățile propriului său program ca să petreci mai mult timp cu el. Iar el ce face pentru tine? Nimic!

4. El se comportă ca și cum nu ar fi într-o relație

El șterge toate etichetările cu numele lui în pozele voastre comune. El comunică activ online și offline cu alte femei, argumentând că ele îi sunt prietene vechi, verișoare sau spunând că ele nu îl atrag – deci nu ai de ce să-ți faci griji. Până în ce moment ai de gând să suporți asta?

5. El te înjosește

Acest semn poate părea extrem de evident la nivel teoretic, dar când suntem îndrăgostiți la nebunie să întâmplă să nu observăm anumite defecte mari ale partenerilor noștri. De aceea, dacă prietenii, familia sau chiar unii cunoscuți îți dau indicii că el este mult prea nepoliticos sau agresiv cu tine și că lucrurile nu ar trebui să fie așa, atunci oprește-te pentru un moment și ascultă sfaturile lor.

Sursa :